Når I samler alle data ét sted, kan I nemmere finde, bearbejde og dele relevante data med forældre, kollegaer og forvaltning. Det tværgående samarbejde kan etableres for at udnytte forskellig viden og kompetencer på tværs af medarbejdere, institutioner og områder.

INFOBA-løsningerne rummer unikke data, hvor du nemt kan bringe dine data i spil og hurtigt udarbejde et solidt og professionelt grundlag for datadrevne beslutninger i din kommune.

 

Få sikkerhed for opdaterede data
Integrationerne sikrer, at jeres data automatisk opdateres i realtid på tværs af løsningerne. Det sikrer større overblik og reducerer fejlrisici.

Vi tilbyder:

  • Single sign-on som standard, så brugerne kun har brug for ét brugernavn og adgangskode
  • Integration af brugerdata fra Active Directory til andre systemer sikrer dig, at brugerdata kommer fra ét datagrundlag
  • Snitflade til Tabulex Institution, KMD Institution og NemPlads
  • Integration til Dagtilbudsregisteret, der omfatter offentlige og private dagtilbud på førskoleområdet (herunder vuggestuer, børnehaver og dagplejere)
  • Webservice til UNI-Login-indberetning.

I INFOBA er arbejdet med åbne snitflader et strategisk valg.

Det må gerne være nemt og hurtigt at integrere med eksterne systemer.

Vores verden bygger på jeres faglighed

Også når der er brug for specialtilpassede løsninger til understøttelse af jeres egenudviklede pædagogik.

 

Vi elsker at skabe meningsfyldte og relevante løsninger, som både er intuitive at bruge og æstetiske at se på. Og vi er konstant drevet af lysten til at gøre pædagogernes og forvaltningens arbejde nemmere og bedre, så de kan give børn de bedste muligheder for at lære gennem leg.

Kontakt

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at integrere de pædagogiske løsninger med eksterne systemer, er du meget velkommen til at kontakte Torben Væring, der kan svare på både konkrete og generelle spørgsmål. ​

Torben Væring

Produktchef

+45 26 24 06 16

Vi kan udrette så meget med it

Måske det hele begyndte, da Torben Væring prøvede faget elektronik i 7. klasse. Måske det var, da han blev ingeniør. Eller da han for over ti år siden fik en idé i sin søns daginstitution til et digitalt redskab, der gjorde pædagogernes hverdag nemmere. I dag er den digitale legekasse fuld af løsninger.

”Det, man kan udrette med it, det er helt vildt. Jeg elsker, når en kommune eller institution prøver vores løsninger og siger: ’Hold op, hvor er det smart!’ Det kan jeg leve længe på.”