Små ændringer kan gøre en stor forskel

Børn trives i gode fællesskaber. Landet over gør kommuner et stort arbejde for at sikre, at alle børn i dagtilbud har mulighed for at være en del af en gruppe, så de føler sig inkluderet.
Alligevel oplever mange pædagoger i daginstitutioner, at et eller flere børn i deres børnegruppe sjældent deltager i fællesskaberne med andre børn.

Byg en stærk kultur

Med en digital løsning, der bygger på netop jeres rammer og pædagogiske praksis, sikrer I stærke rammer for jeres arbejde med inklusion, så flere børn føler sig som en del af fællesskabet.
Få en løsning, der:

 • sikrer, at det pædagogiske læringsmiljø er til stede fra modtagelsen om morgenen til de sene eftermiddagstimer
 • bygger på en anerkendt pædagogisk model for kvalitativ inklusion
 • ser på miljøerne omkring barnet og ikke på barnets egne kompetencer
inklusion

Udbytte

Hej forvaltning

Mange pædagoger i vuggestuer og børnehaver oplever, at et eller flere børn i deres børnegruppe går glip af udviklingsmuligheder, fordi de sjældent deltager i fællesskaberne med andre børn. Med den rette løsning sikrer I systematisk og vedholdende arbejde med inklusionsmiljøet

Hvordan skaber jeres institutioner et miljø, der inkluderer alle børn og fremmer læring?

Hvordan sikrer I, at alle kommunens børnehaver, vuggestuer og dagplejere kan rumme alle slags børn?

Med den rette løsning kan I kortlægge læringsmiljøet og få brugbar statistik, der vise jer, politikerne og forældrene, hvordan det går i institutionerne.

Udbytte

Hej institutionsleder

Vilde piger og stille drenge. Der skal være plads og rum til alle børn i institutionen. Et godt læringsmiljø er afgørende for, hvordan 'jeres' børn trives, lærer og udvikler sig. Reflektér og dokumentér, hvordan I arbejder med at udvikle et godt læringsmiljø

Hver dag arbejder institutioner på at udvikle læringsmiljøet for de mindste.

På baggrund af forsker Rasmus Alenkærs IC3 model har vi skabt en løsning, der understøtter en systemisk, anerkendende tilgang og har fokus på børns læring.

Med den digitale løsning får I dokumentationen og overblikket med.

Fakta

Fordele for forvaltningen

 • Datadrevet udvikling af det pædagogiske miljø
 • Indblik i hver institutions arbejde med inklusion
 • Datadrevet ledelse

Fordele for institutionslederen

 • Overblik over hele gruppens trivsel
 • Børneperspektivet bliver systematisk indarbejdet
 • Læringsbegreber, der understøtter børns kropslige, motoriske, sociale, følelsesmæssige og kognitive læring
 • En løsning, der er skabt på baggrund af ph.d. Rasmus Alenkærs IC3 model

Kontakt

Brug dit hjerte som telefon. Eller udfyld felterne her, så vender vi fluks tilbage med vores overvejelser om børnesyn, børnefællesskaber, leg, dannelse, læring og læringsmiljø. Et godt pædagogisk fundament.

Caroline Corfitz Mather

MARKETING OG SALGSKONSULENT

+45 29 89 00 60

ccm@infoba.dk

Jeg bruger min viden om kommunikation

Fra Carolines plads lyder en hamren på tastaturet, når hun fuld af fart skaber farverige formuleringer, tryller gode idéer om til spændende kampagner og booker kundemøder, som INFOBAs salgs- og marketingskonsulent.  Caroline er nyligt udklækket fra Copenhagen Business School og brænder for at bruge hendes faglige viden om kommunikation og marketing i praksis. Hun kaster sig glædeligt over nye opgaver med Pippi attituden `Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg nok godt finde ud af´.
Caroline undgår helst at sidde stille. Derfor krydrer hun sine weekender med lidt pædagogisk arbejde, når hun underviser elever i ridning.

”Vi har et supergodt samarbejde med INFOBA. Jeg møder stor velvillighed og forståelse for vores praksis. INFOBA er med til at hjælpe pædagogikken på vej, så vi kan blive endnu bedre til det arbejde, vi skal. Og sådan skal det være.”

Henrik Boman / områdeleder i Gladsaxe kommune

Ja tak, jeg ønsker at booke en demo

Udfyld dine kontaktoplysninger, og vi vil komme tilbage til dig med forslag til tid til et møde.

 • Hidden
  Hold Ctrl (Windows) / Cmd (Mac) nede for at vælge flere produkter
 • Når du registrere dig, er du gjort bekendt med, at vi alene behandler de personoplysninger, som du har givet os, til at håndtere din/jeres henvendelse, herunder afholdelse af demoer og eventuelt senere aftaleindgåelse. Vi sletter de modtagne personoplysninger løbende, når vi ikke længere behøver dem til at opfylde det førnævnte formål de er indsamlet til.

Relateret

Find lignende løsninger

Børnehave

SMTTE

Saml alle trådene omkring hvert barn

Børns trivsel

Trivsel

Skab bedre trivsel i daginstitutionerne

Pædagog og børn, SMTTE

Analysesol

Få analyser der stråler som en sol