PPR på forkant

Ord, der stadig lyder som volapyk, når den fem-årige åbner munden. Eller ord, der giver alt for god mening, når den syv-årige beretter om livet derhjemme.

Når børn skiller sig uventet ud over længere tid, kan der være grund til at hidkalde pædagogisk-psykologisk rådgivning.

Når mange fagligheder; pædagoger, psykologer, tale-høre pædagoger, lærere og ledere er inde over sagerne i tværfaglige teams, risikerer overblikket at drukne i indberetninger og sagsstammer.

Få et fælles udgangspunkt

Med INFOBAs PPR samler I alle underretninger ét sted. I får én digital indgang, hvorfra I underretter, udfylder relevant dokumentation og styrer processen herfra. Det betyder at I:

  • Samler alle tegn på mistrivsel ét sted
  • Får alle sager digitalt
  • Får det fornødne forældresamtykke på plads fra begyndelsen
PPR

Udbytte

Hej forvaltningen

Hvor mange af 'jeres' børn har behov for specialpædagogisk bistand eller anden støtte?Med et digitalt redskab behøver I kun lede ét sted efter svaret.

Det kan være svært at bevare overblikket over mange PPR-sager. Underretning på underretning kan tikke ind i en lind strøm. Nogle kræver en stor indsats, andre kan nøjes med mindre puf i den rigtige retning.
Med alle underretninger samlet ét sted kan I styre sagernes gang og sikre, at ingen børn bliver sluppet for tidligt.

Udbytte

Hej institutionsleder

Hjælp børnene og dine kolleger med at indberette tegn på mistrivsel ét sted.

Vasker han hænder alt for ofte? Slår og sparker hun meget mere end forventet? Der kan være mange grund til, at børn og unge ikke trives eller udvikler sig helt som gennemsnittet.

Pædagoger vurderer dagligt, om alle ’deres’ børn trives og udvikler sig bedst. Med én digital arbejdsgang sikrer du, at alle observationer ligger samme sted, og at I vedholdende følger op.

Fakta

Fordele for forvaltningen

  • I kan understøtte personalet i deres faglige arbejde
  • I får et fælles blik på barnets behov for støtte
  • I får sikker behandling af personhenførbare data

Fordele for institutionslederen

  • Sikrer overblik over alle indberetninger
  • Støtter jeres refleksioner
  • Visualisering, der giver overblik over alle sager

Kontakt

Brug dit hjerte som telefon. Eller udfyld felterne her, så vender vi fluks tilbage.

Caroline Corfitz Mather

MARKETING OG SALGSKONSULENT

+45 29 89 00 60

ccm@infoba.dk

Jeg bruger min viden om kommunikation

Fra Carolines plads lyder en hamren på tastaturet, når hun fuld af fart skaber farverige formuleringer, tryller gode idéer om til spændende kampagner og booker kundemøder, som INFOBAs salgs- og marketingskonsulent.  Caroline er nyligt udklækket fra Copenhagen Business School og brænder for at bruge hendes faglige viden om kommunikation og marketing i praksis. Hun kaster sig glædeligt over nye opgaver med Pippi attituden `Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg nok godt finde ud af´.
Caroline undgår helst at sidde stille. Derfor krydrer hun sine weekender med lidt pædagogisk arbejde, når hun underviser elever i ridning.

”Vi har et supergodt samarbejde med INFOBA. Jeg møder stor velvillighed og forståelse for vores praksis. INFOBA er med til at hjælpe pædagogikken på vej, så vi kan blive endnu bedre til det arbejde, vi skal. Og sådan skal det være.”

Henrik Boman / områdeleder i Gladsaxe kommune

Ja tak, jeg ønsker at booke en demo

Udfyld dine kontaktoplysninger, og vi vil komme tilbage til dig med forslag til tid til et møde.

  • Når du registrere dig, er du gjort bekendt med, at vi alene behandler de personoplysninger, som du har givet os, til at håndtere din/jeres henvendelse, herunder afholdelse af demoer og eventuelt senere aftaleindgåelse. Vi sletter de modtagne personoplysninger løbende, når vi ikke længere behøver dem til at opfylde det førnævnte formål de er indsamlet til.

Relateret

Find lignende løsninger

sikker leg

Rundering

Sørg for sikker leg

fællesbeskeder

Fællesbeskeder

Vejen til let kommunikation

børneintra

Intranet

Ælle Bælle os fortælle