Vores verden bygger på jeres faglighed

Også når der er brug for specialtilpassede løsninger til understøttelse af jeres egenudviklede pædagogik.

Vi elsker at skabe meningsfyldte og relevante løsninger, som både er intuitive at bruge og æstetiske at se på. Og vi er konstant drevet af lysten til at gøre pædagogernes og forvaltningens arbejde nemmere og bedre, så de kan give børn de bedste muligheder for at lære gennem leg.

INFOBA har siden vores begyndelse udviklet skræddersyet software til de danske kommuner og institutioner, så de får mere tid og nærvær til at hjælpe alle børn med at lære gennem leg i børnehaver, vuggestue og dagplejere.

Udviklingsarbejdet udføres af vores eget udviklingsteam. Vi arbejder agilt og udvikler i sprints, så der løbende er mulighed for at skræddersy løsningen, sådan at den løser din kommunes specifikke problemstilling – med afsæt i jeres udviklingsønsker.

Awesome user experience

INFOBA løsningerne er bygget på et flot handlingsorienteret design med en intuitiv brugeroplevelse. Det er jer, der sammen med vores eget udviklingsteam gør løsningerne værdifulde. Løsningerne udvikles både i det teknologiske og pædagogiske maskinrum.

Kontakt

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i at høre mere om specialtilpassede IT-løsninger? Så er du meget velkommen til at kontakte vores produktchef, Torben Væring, der hjælper med svar på både konkrete og generelle spørgsmål. ​

Torben Væring

Produktchef

+45 26 24 06 16

Vi kan udrette så meget med it

Måske det hele begyndte, da Torben Væring prøvede faget elektronik i 7. klasse. Måske det var, da han blev ingeniør. Eller da han for over ti år siden fik en idé i sin søns daginstitution til et digitalt redskab, der gjorde pædagogernes hverdag nemmere. I dag er den digitale legekasse fuld af løsninger.

”Det, man kan udrette med it, det er helt vildt. Jeg elsker, når en kommune eller institution prøver vores løsninger og siger: ’Hold op, hvor er det smart!’ Det kan jeg leve længe på.”

Løsninger

Planlægning

Hver dag er en ny dag på gul og grøn stue. Planlæg godt og få det store overblik.

Leg og læring

Liv, latter og leg. Styrk kvaliteten i daginstitutionerne gennem et godt læringsmiljø.

Observation

Pædagogiske iagttagelser samlet i ét blik. Brug observationer til at vurdere, reflektere og evaluere.