Tælle til en og tælle til to. Vil du også være go' til at få digitale pædagogiske løsninger til at hænge sammen med Aula? Så læs med her.

Synes du, Aula kan være besværligt? Vi hjælper jer godt i gang med Aula & INFOBA.

Aula er et digitalt værktøj, I kan bruge til at kommunikere og koordinere med hinanden og forældrene. Med Aula behøver I kun arbejde ét sted. Hver institution og forvaltning kan sammensætte ‘deres’ Aula efter præcis dét, I har behov for.

Bygget med ‘widgets’

I Aula får hvert produkt en såkaldt ‘widget’. Det er en slags byggeklods eller flise, som ligger inde i Aula.

En flise viser dét redskab, I vil bruge. Det kan for eksempel være INFOBA Tilsyn, Læringsplatform, Læselog eller andet.

Når du inde i Aula klikker på den relevante flise, kan du arbejde direkte i den. Med andre ord behøver du ikke gå ud af Aula og ind i INFOBA, for at bruge det digitale redskab – vi er allerede i Aula, hvis du har brug for det.

Aura for Aula

  • Vuggestuer, børnehaver og dagplejer får Aula inden udgangen af 2020
  • Før I tager Aula i brug, bør I træffe en række beslutninger - for eksempel hvordan Aula kan understøtte det pædagogiske arbejde med børns trivsel, læring, udvikling og dannelse
  • Din kommune beslutter, hvilke widgets du ser

Vil du se vores widgets?

Så tag fat i Torben Væring. Han svarer også på alle de spørgsmål, du måtte have om widgets, INFOBA og Aula.

Caroline Corfitz Mather

MARKETING OG SALGSKONSULENT

+45 29 89 00 60

ccm@infoba.dk

Jeg bruger min viden om kommunikation

Når Caroline Corfitz Mather tager telefonen, får du et forståeligt og fyldestgørende svar på dit spørgsmål. Caroline er struktureret, ansvarsfuld og flittig. Og brænder hun for at bruge sin teoretiske viden om kommunikation og markedsføring i praksis. Caroline er bachelor i Interkulturel Markedskommunikation fra CBS. Nu bruger hun sin viden hos INFOBA, hvor tryller bogstaver og gode idéer om til farverige tekster og kampagner.

Vi er godt i gang med at udvikle flere widgets til Aula

Vi arbejder agilt og udvikler i sprints. Derfor kan vi skræddersy widgets, så de løser jeres specifikke behov. Har du brug for hjælp til at komme videre?

Kontakt os, og lad os sammen finde de widgets, der passer jer bedst.

  • Når du registrere dig, er du gjort bekendt med, at vi alene behandler de personoplysninger, som du har givet os, til at håndtere din/jeres henvendelse, herunder afholdelse af demoer og eventuelt senere aftaleindgåelse. Vi sletter de modtagne personoplysninger løbende, når vi ikke længere behøver dem til at opfylde det førnævnte formål de er indsamlet til.