Tælle til en og tælle til to. Vil du også være go' til at få digitale pædagogiske løsninger til at hænge sammen med Aula? Så læs med her.

Synes du, Aula kan være besværligt? Vi hjælper jer godt i gang med Aula & INFOBA.

Aula er et digitalt værktøj, I kan bruge til at kommunikere og koordinere med hinanden og forældrene. Med Aula behøver I kun arbejde ét sted. Hver institution og forvaltning kan sammensætte ‘deres’ Aula efter præcis dét, I har behov for.

Bygget med ‘widgets’

I Aula får hvert produkt en såkaldt ‘widget’. Det er en slags byggeklods eller flise, som ligger inde i Aula.

En flise viser dét redskab, I vil bruge. Det kan for eksempel være INFOBA Tilsyn, Læringsplatform, Læselog eller andet.

Når du inde i Aula klikker på den relevante flise, kan du arbejde direkte i den. Med andre ord behøver du ikke gå ud af Aula og ind i INFOBA, for at bruge det digitale redskab – vi er allerede i Aula, hvis du har brug for det.

Aura for Aula

  • Vuggestuer, børnehaver og dagplejer får Aula inden udgangen af 2020
  • Før I tager Aula i brug, bør I træffe en række beslutninger - for eksempel hvordan Aula kan understøtte det pædagogiske arbejde med børns trivsel, læring, udvikling og dannelse
  • Din kommune beslutter, hvilke widgets du ser

Vil du se vores widgets?

Så tag fat i Torben Væring. Han svarer også på alle de spørgsmål, du måtte have om widgets, INFOBA og Aula.

Torben Væring

Produktchef

+45 26 24 06 16

Vi kan udrette så meget med it

Måske det hele begyndte, da Torben Væring prøvede faget elektronik i 7. klasse. Måske det var, da han blev ingeniør. Eller da han for over ti år siden fik en idé til et digitalt redskab til sin søns daginstitution, så  pædagogernes hverdag blev nemmere. I dag er den digitale legekasse fuld af løsninger.

”Det, man kan udrette med it, det er helt vildt. Jeg elsker, når en kommune eller institution prøver vores løsninger og siger: ’Hold op, hvor er det smart!’ Det kan jeg leve længe på.”

Vi er godt i gang med at udvikle flere widgets til Aula

Vi arbejder agilt og udvikler i sprints. Derfor kan vi skræddersy widgets, så de løser jeres specifikke behov. Har du brug for hjælp til at komme videre?

Kontakt os, og lad os sammen finde de widgets, der passer jer bedst.

  • Når du registrere dig, er du gjort bekendt med, at vi alene behandler de personoplysninger, som du har givet os, til at håndtere din/jeres henvendelse, herunder afholdelse af demoer og eventuelt senere aftaleindgåelse. Vi sletter de modtagne personoplysninger løbende, når vi ikke længere behøver dem til at opfylde det førnævnte formål de er indsamlet til.