Ønsker du indsigt i, hvordan Aula og de pædagogiske løsninger hænger sammen?Har du brug for viden om, hvordan det digitale landskab for dagtilbud i den kommende tid vil ændre sig?

Vi giver jer gerne inspiration, indsigt og værktøjer, så I kommer godt i gang med Aula & INFOBA.

Der er et stort digitalt it-landskab med mange it-systemer omkring Aula. At arbejde med digitale landskaber er ikke nødvendigvis helt uden udfordringer. Grundlæggende kan den digitale transformation være tidskrævende og investeringskrævende.

Det digitale landskab kan være komplekst, og det kan føre til usikkerhed om, hvor man skal starte. Det kan give frustrationer.

Denne Aula-side er til dig, der arbejder med børn i dagtilbud og skoler, eller dig, der er med til at lægge de overordnede linjer på forvaltningen.

Den er skrevet til dig, der brænder for børn. Til dig, der arbejder for, at vores børn trives, lærer, udvikler sig og dannes, mens de tager deres første, vaklende skridt i livet.

Det er vores ønske, at det skal være nemt og sikkert at kommunikere, finde relevant information, samarbejde, dele og formidle viden om børn og unge til forældre, kollegaer og forvaltning. Derfor samarbejder vi naturligvis med KOMBIT og kommunerne i udviklingen af Aula.

Rigtig god læselyst!

JA TAK – SEND MIG DEN GRATIS E-BOG SPÆKKET MED INSPIRATION

Sådan bliver Aula

  • Begrænser sig til det, der handler om kommunikation og samarbejde
  • Vært for ”Widgets”, som er applikationer, der tilføjes i brugergrænsefladen og giver adgang til informationer fra andre it-løsninger, herunder INFOBA
  • Det er op til din kommune at beslutte, hvilke widgets du som brugere skal kunne se.

Hvis du har spørgsmål om Aula

Er du altid velkommen til at kontakte vores Salgschef Maria. Det gælder også, hvis der er andet, vi kan gøre for dig.

Maria Vittov Schønemann

Salgschef

+45 29 89 00 60

mvs@infoba.dk

Jeg holder af at flytte mennesker

Allerede som ung fandt Maria Vittov Schønemann magien i at motivere andre mennesker. Som tidligere elitegymnast trænede hun i en årrække børn på et konkurrencehold. Som voksen har hun en lang karriere som salgschef i it-virksomheder bag sig.

”Det er dét, mit arbejde går ud på: Jeg flytter mennesker mentalt fra ét sted til et andet. Og i den proces tilføjer jeg digitale værktøjer og løsninger, der giver de mennesker værdi”, siger hun.

Du kan læse mere om og se aktuel status på de mange widgets her

Widgetstil planlægning

Med løsningerne til planlægning får du værktøjer til den styrkede pædagogisk læreplan, læringsplatform, læselog og tilsyn.

Widgetstil leg og læring

Med løsningerne til leg og læring kan du arbejde med jeres rammer og pædagogiske praksis. Samtidig kan du sikre dig, at institutionens børn føler sig som en del af fællesskabet.

Widgetstil observation og reflektion

Observationsredskaber giver dig specifik viden om tidlige og forebyggende indsatser, inden for barnets sociale, sproglige eller motoriske kompetencer og udvikling.

Vi er godt i gang med udviklingen af widgets til Aula

Vi arbejder agilt og udvikler i sprints, så der løbende er mulighed for at skræddersy de mange widget, sådan at de løser din kommunes specifikke problemstillinger. Vi glæder os til at vise dig, de mange widget, der alle har afsæt i jeres udviklingsønsker.

Hvis du mener, at der mangler en widget i listen, vil vi altid gerne høre fra dig.

SKRIV TIL OS

Ja tak, jeg ønsker at få aktuel viden om Aula og INFOBA direkte i min indbakke

  • Ved at registrere dig bekræfter du, at du accepterer lagring og behandling af dine personlige data af INFOBA som beskrevet i fortrolighedspolitikken.