Få samlet trådene omkring hvert barn

[ˈsmidə]

Sådan udtales navnet på den anerkendte SMTTE-model; det pædagogiske værktøj med den upædagogiske stavemåde, som I kan bruge til at planlægge og udvikle jeres aktiviteter med.

Med SMTTE kan I planlægge forløb eller handleplaner og være sikker på, at I gemmer jeres guldkorn undervejs.På den måde kan I dele viden med alle.

SMTTE hjælper jer til at finde et konkret mål og fokusere på, hvad I skal se, høre, føle og mærke på vejen mod målet.

Nem at bruge

I kan springe rundt mellem de forskellige elementer, som det passer jer. Den digitale udgave sikrer, at I får flettet alle trådene sammen til en hensigtsmæssig indsats til et barn, en gruppe af børn, et projekt eller et fokusområde. Alle jeres noter og observationer ligger ét, sikkert sted, så I nemt kan finde dem og arbejde videre, når det passer ind i jeres planer.

I kan selv vælge, om I vil udarbejde SMTTE for

 • ét barn
 • en gruppe af børn
 • et projekt
 • et fokusområde.
SMTTE

Udbytte

Hej forvaltning

Sammenhæng + Mål + Tegn + Tiltag + Evaluering = SMTTE. Den digitale udgave af det populære, pædagogiske værktøj gør det nemmere for jer at sikre, at I får alle trådene omkring et barn flettet sammen samt at dokumentationen er på plads.

Styrk dokumentationen og afrapporteringen med en digital, gennemarbejdet plan, hvad enten der er tale om ét barn, én stue, ét projekt eller institutionens fokusområder. Find tidligere handleplaner og forløb og evaluér: Hvad gik godt? Hvad kan vi gøre bedre? Alle reflektioner bliver gemt.

Udbytte

Hej institutionsleder

Intet digitalt værktøj kan erstatte en pædagog, men som pædagog har I rigeligt at huske på. INFOBA SMTTE hjælper jer med at samle alle trådene, hvad enten det handler om ét barn, en gruppe børn, et projekt eller et fokusområde.

Hvor-var-det-nu-vi-lagde-noterne-fra-sidste-forløb-på-myrestuen? Med INFOBA SMTTE samler I alt materiale ét sted, så I nemt kan dele viden, evaluere og gemme alle reflektioner.

Fakta

Fordele for forvaltningen

 • Planlægning af forløb for det enkelte barn eller hele gruppen
 • Intet bliver glemt eller ryger i skraldespanden. Med mindre du aktivt ønsker det
 • I kan hurtigt og nemt dele viden

Fordele for institutionslederen

 • Opstil konkrete mål for arbejdet
 • Få overblik og sammenhæng i forløb og aktiviteter
 • Refleksion og dialog

Kontakt

Brug dit hjerte som telefon. Eller udfyld felterne her, så vender vi fluks tilbage.

Caroline Corfitz Mather

MARKETING OG SALGSKONSULENT

+45 29 89 00 60

ccm@infoba.dk

Jeg bruger min viden om kommunikation

Fra Carolines plads lyder en hamren på tastaturet, når hun fuld af fart skaber farverige formuleringer, tryller gode idéer om til spændende kampagner og booker kundemøder, som INFOBAs salgs- og marketingskonsulent.  Caroline er nyligt udklækket fra Copenhagen Business School og brænder for at bruge hendes faglige viden om kommunikation og marketing i praksis. Hun kaster sig glædeligt over nye opgaver med Pippi attituden `Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg nok godt finde ud af´.
Caroline undgår helst at sidde stille. Derfor krydrer hun sine weekender med lidt pædagogisk arbejde, når hun underviser elever i ridning.

”Vi ville sikre høj kvalitet i det pædagogiske arbejde, og her får vi rigtig god hjælp i SMTTE-modellen fra INFOBA. På en enkel måde strukturerer SMTTE-modellen analyser og refleksioner, som er vigtige for os at fokusere på”

Jette Agerbo Maksten / tidligere specialpædagogisk konsulent i Norddjurs kommune

Ja tak, jeg ønsker at booke en demo

Udfyld dine kontaktoplysninger, og vi vil komme tilbage til dig med forslag til tid til et møde.

 • Når du registrere dig, er du gjort bekendt med, at vi alene behandler de personoplysninger, som du har givet os, til at håndtere din/jeres henvendelse, herunder afholdelse af demoer og eventuelt senere aftaleindgåelse. Vi sletter de modtagne personoplysninger løbende, når vi ikke længere behøver dem til at opfylde det førnævnte formål de er indsamlet til.

Relateret

Find lignende løsninger

Børns trivsel

Trivsel

Skab bedre trivsel i daginstitutionerne

Pædagog og børn, SMTTE

Analysesol

Få analyser der stråler som en sol

relationer i dagtilbud

Relationsanalyse

Bliv en del af flokken