Få tjek på tiden

Hov, Hugo har brugt alt for mange timer i Børnehaven Blomsterbien den sidste uge.

INFOBA Modulordning er et digitalt værktøj, som giver forældre og personale et detaljeret og visuelt overblik over det enkelte barns tidsforbrug i daginstitutionen.

Modulordning viser, på en let overskuelig måde, barnets allerede brugte antal timer i daginstitutionen og hvor mange timer barnet har til gode de resterende dage i modulperioden.

Et visuelt overblik for alle

Barnets modulordning indtastes af forvaltningen. Barnets løbende tidsforbrug i institutionen registreres af det pædagogiske personale gennem AULAs komme/gå skærme.

Modulordning holder barnets timetal op mod den modulordninger, barnet er tilknyttet, og præsenterer tallene på en simpel og visuel måde i jeres INFOBA.

Med Modulordning får I:

 • Syn for børnenes tidsforbrug i daginstitutionen
 • Et fælles udgangspunkt for personale og forældre
 • Brugervenlighed i særklasse
 • Integration til Aula
vagtplan dagtilbud

Udbytte

Hej forvaltning

Brug jeres ressourcer bedst muligt

Midt i afleveringen af junior, arbejdsdage, indkøb af aftensmad og fritidsaktiviteter, navigerer forældre. I hverdagens kaos er det let at glemme, hvor mange timer Timian har brugt i daginstitutionen i denne modulperiode.

Hjælp jeres pædagogiske personale med at lægge en god arbejdsplan, som overholder normeringskravene og skaber tid til nærvær til alle institutionens børn. Med Modulordning får forældre og personale en fælles platform, som viser, hvor meget tid netop deres barn har til gode i henhold til den valgte modulordning.

Udbytte

Hej institutionsleder

En arbejdsplan der batter

Hvor mange timer har Aja brugt på Troldestuen i januar måned? Hvor meget tid har Theodor til gode i børnehaven i denne uge? Og skal det pædagogiske personale forvente at Hugo dukker op i morgen?

For at vide hvor mange hænder, I skal bruge på Grøn stue tirsdag kl. 10, kræver det, I ved, hvor mange børn I kan forvente i institutionen. Det overblik kan Modulordning give jer.

Fakta

Fordele for forvaltningen

 • Få overblik over antallet af modulordning og om de bliver overholdt
 • Et fælles overblik for både forvaltning, forældre og personale
 • Mulighed for bedre brug af jeres ressourcer

Fordele for institutionslederen

 • Syn for, hvor mange børn I kan forvente i institutionen
 • Overblikket kan give jer nys om, hvor mange hænder I skal bruge i institutionen
 • Et fælles udgangspunkt for både forældre og personale

Kontakt

Brug dit hjerte som telefon. Eller udfyld felterne længere nede på siden, så vender vi fluks tilbage.

Pia Bech Knudsen

CUSTOMER SUCCES ANSVARLIG

+45 29 89 00 60

Jeg holder af at skabe relationer

Stående i midten af London, med en solcelleradio i hånden, lærte Pia at sælge. Derfra tog karrieren form indenfor jura. Men glæden ved salg og kunderelationer hang ved. Senest har Pia brilleret med afsætning og implementering af digitale læremidler til grundskolen. Nu har Pias røde tråd ført hende til Gladsaxe.

Pia har fingeren på den kommunale puls og kender sine lus på kommunegangene. Hun er detaljeorienteret og foretrækker systematik og orden i alt hun foretager sig, lige fra serven på tennisbanen til kundedialogen fra kontorstolen. Som kunde hos INFOBA er du i trygge hænder hos Pia.

Ja tak, jeg ønsker at booke en demo

Udfyld dine kontaktoplysninger, og vi vil komme tilbage til dig med forslag til tid til et møde.

 • Når du registrere dig, er du gjort bekendt med, at vi alene behandler de personoplysninger, som du har givet os, til at håndtere din/jeres henvendelse, herunder afholdelse af demoer og eventuelt senere aftaleindgåelse. Vi sletter de modtagne personoplysninger løbende, når vi ikke længere behøver dem til at opfylde det førnævnte formål de er indsamlet til.

Relateret

Find lignende løsninger

sikker leg

Legepladstjek

Sørg for sikker leg

fællesbeskeder

Fællesbeskeder

Vejen til let kommunikation

børneintra

Intranet

Ælle Bælle os fortælle