Kortlæg relationerne

Børn har brug for voksne, der trøster dem, når de er kede af det. Taler med dem om de store spørgsmål i livet. Giver dem en skubbetur på gyngen.

De har brug for, at nogen byder dem indenfor i gruppen. At deres kammerater taler med dem i en god tone. Uden råb og grimme ord. De har brug for en god ven.

Med Relationsanalyse får du den eneste digitale løsning, der systematisk kortlægger relationslandskabet i daginstitutionen.

Alle har blinde vinkler

Det kan være det stille barn, der tuller rundt uden at gøre større væsen af sig. Eller det meget udadreagerende barn, der ikke altid reagerer hensigtsmæssigt. Måske der er en kollega, som sjældent knytter bånd.

Selv fagfolk kan have svært ved at se de blinde vinkler i de mange relationer, der er i institutionen.

Få et redskab, der:

  • Hjælper jer med at hjælpe hinanden i arbejdet med relationer
  • Giver jer et godt udgangspunkt for barnets udfordringer
  • Sætter ind dér, hvor barnet har behov
relationer

Udbytte

Hej forvaltning

Få markedets eneste og bedste 360 graders analyse af relationer

Sørg for at alle børn bliver set, hørt og anerkendt. Med INFOBA Relationsanalyse kan I for første gang systematisk komme rundt i alle kroge for at afdække det relationelle landskab. På den måde sikrer I gode, konstruktive rammer for alle jeres børns hverdag.

Udbytte

Hej institutionsleder

Find jeres blinde vinkler

Gode relationer er afgørende for børns selvværd.
Med INFOBA Relationsanalyse kan du og dine kolleger arbejde systematisk med jeres relationer. Dels ved at kortlægge relationslandskabet. Dels ved at analysere det, I finder og arbejde videre med det.

Fakta

Fordele for forvaltningen

  • 360 graders analyse af relationerne i kommunens institutioner
  • Et forskningsbaseret redskab udviklet sammen med pædagoger, forvaltning og førende eksperter
  • Skræddersyet løsning, der passer til netop jeres behov

Fordele for institutionslederen

  • Sikkerhed for at alle børn bliver set og får hjælp til at knytte dyrebare relationer
  • Pædagogisk løsning, der er udviklet sammen med pædagogiske konsulenter og landets førende ekspert på området, ph.d. Louise Klinge
  • Visuelt overblik over alle relationer

Kontakt

Brug dit hjerte som telefon. Eller udfyld felterne her, så vender vi fluks tilbage.

Pia Bech Knudsen

CUSTOMER SUCCES ANSVARLIG

+45 29 89 00 60

Jeg holder af at skabe relationer

Stående i midten af London, med en solcelleradio i hånden, lærte Pia at sælge. Derfra tog karrieren form indenfor jura. Men glæden ved salg og kunderelationer hang ved. Senest har Pia brilleret med afsætning og implementering af digitale læremidler til grundskolen. Nu har Pias røde tråd ført hende til Gladsaxe.

Pia har fingeren på den kommunale puls og kender sine lus på kommunegangene. Hun er detaljeorienteret og foretrækker systematik og orden i alt hun foretager sig, lige fra serven på tennisbanen til kundedialogen fra kontorstolen. Som kunde hos INFOBA er du i trygge hænder hos Pia.

”Det digitale redskab kan kvalificere pædagogens arbejde med børns relationsdannelse i læringsmiljøet på dagtilbud. Redskabet lægger vægt på pædagogernes faglige refleksion og viden om børnenes udviklingsbehov, hvilket er en medspiller i analysen af relationslandskabet”

Betina Byriell Larsen / Pædagogisk konsulent iGladsaxe Kommune

Ja tak, jeg ønsker at booke en demo

Udfyld dine kontaktoplysninger, og vi vil komme tilbage til dig med forslag til tid til et møde.

  • Når du registrere dig, er du gjort bekendt med, at vi alene behandler de personoplysninger, som du har givet os, til at håndtere din/jeres henvendelse, herunder afholdelse af demoer og eventuelt senere aftaleindgåelse. Vi sletter de modtagne personoplysninger løbende, når vi ikke længere behøver dem til at opfylde det førnævnte formål de er indsamlet til.

Relateret

Find lignende løsninger

Børnehave

SMTTE

Saml alle trådene omkring hvert barn

Børns trivsel

Trivsel

Skab bedre trivsel i daginstitutionerne

Pædagog og børn, SMTTE

Analysesol

Få analyser der stråler som en sol