Vi arbejder hele tiden på at sikre, at vi lever op til alle regler og procedurer. I den forbindelse har vi blandt andet udpeget advokat Henrik Mansfeldt Witt fra Aumento til Data Protection Officer (DPO). Blandt hans opgaver vil være at underrette og rådgive os om databeskyttelse samt bidrage til, at vi overholder alle databeskyttelsesretlige regler. Han vil også rådgive os, når vi udarbejder konsekvensanalyser og være vores kontaktpunkt i samarbejdet med Datatilsynet.

Til at hjælpe ham har vi udnævnt en Kvalitets- og Sikkerhedsmanager. Sammen vil de sikre, at vi kontinuerligt lever op til alle regler og procedurer.

Med jævne mellemrum kontakter en forælder os med spørgsmål om deres barns data. Du kan læse de oftest stillede spørgsmål her.

Hvis du har andre spørgsmål i forbindelse med vores håndtering af persondata, er du altid meget velkommen til at kontakte Maria Væring på mv@infoba.dk.

Vores DPO, Henrik Mansfeldt Witt, kan kontaktes på 20 65 14 13 eller dpo@infoba.dk.

Er du den, vi mangler?

For os spiller din baggrund en mindre rolle. Det betyder heller ikke det store, om du er nyuddannet eller erfaren. Hvis du kan og har dét, vi efterspørger, kan vi måske blive et godt match. Hør mere fra Maria Væring.

+45 27 88 90 60

mv@infoba.dk

Skal vi tage en kop kaffe?

Vi er altid på udkig efter de skarpeste hjerner og sødeste mennesker. Er det dig? Hvis du er interesseret, er du velkommen til at kontakte Maria Væring.

+45 27 88 90 60