Vi skaber sammenhængende, digitale løsninger, der gør livet lettere og bedre for pædagoger, institutioner og kommuner.

Du får mange fordele ved at samarbejde med os. Du får både digitale løsninger, der er state-of-the-art indenfor pædagogik og it. Og så får du en service, der strækker sig fra I gør jer de første tanker om at digitalisere jeres arbejdsgange til I er fuldt flyvende i løsningen.

Vi føler et ansvar for at udvikle og forbedre den platform og de produkter, vi tilbyder. Og så taler vi et sprog, alle forstår, så løsningerne bliver et aktiv for alle – ikke kun dem, der forstår det i koder.

Specialtilpassede løsninger

Siden vi skrev de første koder, har vi udviklet skræddersyet software til de danske kommuner og institutioner, så de får mere tid og nærvær til at hjælpe alle børn med at lære gennem leg i børnehaver, vuggestue og dagplejere.

Vores fastansatte team af udviklere arbejder agilt og i sprints, så der løbende er mulighed for hele tiden at tilpasse jeres løsninger, så de opfylder jeres drømme og løser jeres problemer.

Software as a Service

Vil du hellere leje end eje? Hos os kan du leje vores løsninger i stedet for at købe dem. Med Software as a Service (SaaS) får I samme fordele, som hvis I købte software med licenser – men vores SaaS-løsninger er billigere og kommer med service og support. Du får automatisk installation, drift, opdatering og backup – og et godt overblik over it-omkostningerne.

Implementeringer

Vi tilbyder en række forskellige kurser og workshop. Vi tilpasser kurserne, så de passer dine ønsker og behov.

Det er vigtigt for os, at du og dine medarbejdere får en god og nem implementering. Derfor er vores onboarding-forløb typisk en kombination af gennemgang og hands-on øvelser, da dette erfaringsmæssigt sikrer den bedste forståelse for deltagerne.

Integrationer og snitflader

Vi gør det nemt og hurtigt at integrere med eksterne systemer. Jeres data opdateres automatisk i realtid på tværs af løsningerne.

Hos os får du:

  • Single sign-on som standard, så brugerne kun har brug for ét brugernavn og adgangskode
  • Integration af brugerdata fra Active Directory til andre systemer, så brugerdata kommer fra ét datagrundlag
  • Snitflade til Tabulex Institution, KMD Institution og NemPlads
  • Integration til Dagtilbudsregisteret, der omfatter offentlige og private dagtilbud på førskoleområdet
  • Webservice til UNI-Login-indberetning.