Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi elsker at skabe meningsfyldte og relevante løsninger, som både er intuitive at bruge og æstetiske at se på. Og vi er konstant drevet af lysten til at gøre pædagogernes og forvaltningens arbejde nemmere og bedre, så de kan give børn de bedste muligheder for at lære gennem leg.

Læs alt om vores services her.

Specialtilpassede løsninger

INFOBA har siden vores begyndelse udviklet skræddersyet software til de danske kommuner og institutioner, så de får mere tid og nærvær til at hjælpe alle børn med at lære gennem leg i børnehaver, vuggestue og dagplejere.

Udviklingsarbejdet udføres af vores eget udviklingsteam. Vi arbejder agilt og udvikler i sprints, så der løbende er mulighed for at skræddersy løsningen, sådan at den løser din kommunes specifikke problemstilling – med afsæt i jeres udviklingsønsker.

Læs mere her

Software as a Service

Når I samler alle data ét sted, kan I nemmere finde, bearbejde og dele relevante data med forældre, kollegaer og forvaltning. Det tværgående samarbejde kan etableres for at udnytte forskellig viden og kompetencer på tværs af medarbejdere, institutioner og områder.

INFOBA-løsningerne rummer unikke data, hvor du nemt kan bringe dine data i spil og hurtigt udarbejde et solidt og professionelt grundlag for datadrevne beslutninger i din kommune.

Læs mere her

Implementeringer

Vi tilbyder en række forskellige kurser og workshop.

Derudover afholder vi interne kurser inden for observation, planlægning, leg og læring. Kurserne tilpasses din kommune og institutions ønsker og behov.

Det er vigtigt for os, at du og dine medarbejdere får en god og nem implementering. Derfor er vores onboarding-forløb typisk en kombination af gennemgang og hands-on øvelser, da dette erfaringsmæssigt sikrer den bedste forståelse for deltagerne.

Læs mere her

Integrationer og snitflader

Fordi INFOBA løsningerne tilbydes som en Software as a Service (SaaS), giver det dig som bruger mulighed for at leje software i stedet for at købe det. Du opretter forbindelse til og bruger løsningerne via internettet.

En anden af fordelene ved Software as a Service er, at du ikke behøver bekymre dig om installation, drift, opdatering og backup. Det sker helt automatisk. Du sparer både tid og penge, samtidig med at det giver dig mulighed for at danne dig et overblik over it-omkostningerne.

 

Læs mere her

Relateret

Find lignende løsninger

Børns trivsel - Sådan arbejder du med tidlig opsporing af trivsel.

Trivsel

Skab bedre trivsel i daginstitutionerne

Redskaber til udvikling af inkluderende læringsmiljø.

Inklusion og Læringsmiljø

Skab (hjerte)rum til alle børn

Pædagog og børn, SMTTE

SMTTE og Analysesol

Få analyser der stråler som en sol