Vi elsker at skabe meningsfyldte og relevante løsninger, som både er intuitive at bruge og æstetiske at se på. Og vi er konstant drevet af lysten til at gøre pædagogernes og forvaltningens arbejde nemmere og bedre, så de kan give børn de bedste muligheder for at lære gennem leg.

Vil du være med?

Udvikling, pædagogik, kodning, design, salg og support. Vi er et team af meget forskellige mennesker, der er gode til at arbejde sammen. Vi lever med respekt for hinanden og frihed under ansvar. Fra dag ét vil du opleve, at vi gør en dyd ud at være et rart sted at være.

Den første tid

Hos os møder du ikke en receptionist. Til gengæld tager enten Maria eller Torben Væring godt imod dig den første dag.

De efterfølgende uger lærer vi dig alt det, du ikke vidste, du havde brug for at vide, men som du senere hen vil prise dig lykkelig for, at du lærte. Koden til alarmen, for eksempel.

Vi sørger også for, at du kommer godt i gang skridt for skridt, så du efterhånden kan brede alle dine talenter ud. Nogle tager lidt længere tid om at få nye rutiner ind under huden, andre har billedligt talt lidt flere RAM på harddisken. Det er umuligt at vide på forhånd.

Fullstack .Net udvikler

 

Kunne du tænke dig at gøre en forskel for de mindste i vores samfund? INFOBA er en dansk software virksomhed i Søborg, der har en mission om at lette de administrative byrder i vuggestuer og børnehaver. Virksomheden udvikler helstøbte, digitale løsninger til vuggestuer og børnehaver, så pædagogerne får mere tid og nærvær til at hjælpe alle børn med at lære gennem leg. På grund af indførslen af skolesystemet Aula sidste år er der skabt en helt ny konkurrencesituation i Danmark på dette område. INFOBA har i den forbindelse fået et stærkt fundament pga. virksomhedens førende pædagogiske platform og fokus, som nu er blevet den virkelige konkurrenceparameter i markedet.

Kunderne er glade og INFOBA vokser. Derfor søger de nu endnu en Fullstack .Net udvikler til teamet, som har kompetencer inden for SQL, MVC, C# og jQuery, og som har lyst til at arbejde i en virksomhed med ”purpose”, hvor samarbejde og kundefokus er omdrejningspunktet. Som softwareudvikler hos INFOBA skal du være med til at udvikle fremtidens mest unikke, smukke og innovative softwareløsning, for derigennem at skabe den bedste, digitale platform for pædagoger, børn og forældre. Du bliver en del af et dedikeret team, som har succes med at udvikle et af markedets mest unikke og innovative softwareløsninger. Tempoet er højt, og udviklingen foregår i et agilt miljø med mulighed for stor indflydelse på produktet, hjemmearbejdsdage samt dage uden forstyrrende møder og andre fordele, som typisk kun mindre software virksomheder kan tilbyde.

De primære arbejds- og ansvarsområder vil være:

  • Udvikling af INFOBAs innovative softwareløsning i primært C# MVC.
  • Indgå i et agilt team med mulighed for indflydelse og ansvar
  • Sparre med de andre udviklere og testere
  • Være i tæt dialog med forretningen omkring ønskerne til ny funktionalitet

 

ØNSKEDE KOMPETENCER OG ERFARING

Den ideelle kandidat forventes at have en videregående teknisk uddannelse som datamatiker eller ingeniør, men der er flere indgangsvinkler til stillingen, og relevant erfaring vægter højest.

Ydermere forventes du at have minimum et par års erfaring med fullstack softwareudvikling på Microsoft platformen samt have evnen til at forstå hele processen fra databasedesign, optimering af queries, til strukturering i MVC og præsentation med CSS og jQuery. Du behøver ikke være ekspert, men det forventes, at du som person er nysgerrig på teknologierne og også har en passion for at udvikle software ud over det sædvanlige. Endelig vil det være en fordel, hvis du har erfaring med VB.NET, JavaScript, Scrum og DevOps. Som person er du professionel og kvalitetsbevidst med et godt humør.

 

VIRKSOMHEDSBESKRIVELSE 

INFOBA udvikler digitale redskaber til forvaltninger, ledere af institutioner og pædagoger. Med redskaberne får pædagogerne mere tid til nærvær, så alle børn trives og lærer igennem leg. De har stor succes med at udvikle segmentets mest unikke og innovative softwareløsninger.

Hos INFOBA er der et stort fokus på et sjovt og motiverende arbejdsmiljø, hvor de bl.a. har indført ”Mødefri Udviklingsdage” fra tirsdag til torsdag, hvor du kan fokusere på din kode uden at skulle til møder, samt en fast ugentlig arbejde-hjemmedag. Derudover flere sociale og informative initiativer som IOT-dage, hvor man kan præsentere sine egne interesser for sine kolleger eller X-days, et initiativ inspireret af Google, hvor du som udvikler har fuld selvbestemmelse over din arbejdsdag til at forfølge nye ideer eller innovative tanker.

 

YDERLIGERE INFORMATION

Rapporterer til:                                      Udviklingschef

Sprog:                                                     Dansk

Lønpakke:                                               Attraktiv lønpakke i henhold til kvalifikationer

Tiltrædelse:                                            Snarest muligt

Domicil:                                                  Søborg

ANSØGNING

GlobeSearch varetager rekrutteringsprocessen på vegne af INFOBA. Hvis du ønsker at søge denne stilling, bedes du sende dit CV til Camilla Nielsen på ckn@globesearch.dk

Er du den, vi mangler?

For os spiller din baggrund en mindre rolle. Det betyder heller ikke det store, om du er nyuddannet eller erfaren. Hvis du kan og har dét, vi efterspørger, kan vi måske blive et godt match. Hør mere fra Maria Væring.

+45 27 88 90 60

mv@infoba.dk

Skal vi tage en kop kaffe?

Vi er altid på udkig efter de skarpeste hjerner og sødeste mennesker. Er det dig? Hvis du er interesseret, er du velkommen til at kontakte Maria Væring.

+45 27 88 90 60