Vi elsker at skabe meningsfyldte og relevante løsninger, som både er intuitive at bruge og æstetiske at se på. Og vi er konstant drevet af lysten til at gøre pædagogernes og forvaltningens arbejde nemmere og bedre, så de kan give børn de bedste muligheder for at lære gennem leg.

Vil du være med?

Udvikling, pædagogik, kodning, design, salg og support. Vi er et team af meget forskellige mennesker, der er gode til at arbejde sammen. Vi lever med respekt for hinanden og frihed under ansvar. Fra dag ét vil du opleve, at vi gør en dyd ud at være et rart sted at være.

Den første tid

Hos os møder du ikke en receptionist. Til gengæld tager enten Maria eller Torben Væring godt imod dig den første dag.

De efterfølgende uger lærer vi dig alt det, du ikke vidste, du havde brug for at vide, men som du senere hen vil prise dig lykkelig for, at du lærte. Koden til alarmen, for eksempel.

Vi sørger også for, at du kommer godt i gang skridt for skridt, så du efterhånden kan brede alle dine talenter ud. Nogle tager lidt længere tid om at få nye rutiner ind under huden, andre har billedligt talt lidt flere RAM på harddisken. Det er umuligt at vide på forhånd.

Spændende studiejob med masser af udvikling

Leder du efter et studiejob med gode muligheder for personlig udvikling? Vil du være med til at gøre en forskel for børn? Kan du holde mange bolde i luften?

 

HVEM ER VI?

Vi udvikler digitale redskaber til forvaltninger, ledere af institutioner og pædagoger. Med redskaberne får pædagogerne mere tid til nærvær, så alle børn trives og lærer igennem leg.

HVAD SKAL DU LAVE?

Du får mange forskellige opgaver. For eksempel vil du i løbet af året:

  • • Hjælpe salgschefen med research, diverse kampagner og messer såsom Danmarks Læringsfestival og Børnetopmøde
  • • Holde styr på virksomhedens bilag i E-conomics.
  • • Supportere brugere over hele landet igennem INFOBA Support
  • • Udarbejde skriftlige materialer – herunder brugervejledninger
  • • Diverse ad hoc-opgaver

Vi giver dig en grundig introduktion og oplæring i alle systemer inden, du går i gang.

 

HVEM ER DU?

Vi drømmer om, at du er begyndt på din bacheloruddannelse for 1-2 år siden, så du stadig har 2-4 år tilbage på skolebænken.

Hvilken uddannelse du er i gang med, er ikke det centrale for os, da dine arbejdsopgaver er så forskellige. Vi lægger mere vægt på din lyst til at arbejde med forskellige opgaver, dit drive og dit ønske om at hjælpe andre.

Du er velformuleret og skriver samt taler et fejlfrit, enkelt og flydende dansk.

Du trives med ansvar, er engageret og alsidig. Og spørger man dine venner, vil de sige, at du altid er i godt humør.

 

YDERLIGERE INFORMATION

Er du interesseret i jobbet og vil du gerne vide mere? Så er du velkommen til ringe til Maria Væring på 27889060 eller sende en mail til hende på mv@infoba.dk.

Løn: Efter kvalifikationer

Tiltrædelse: 1. april 2020 eller snarest muligt

Domicil: Søborg

ANSØGNING

Er du interesseret i jobbet og vil du gerne vide mere? Så er du velkommen til ringe til Maria Væring på 2788-9060 eller sende en mail til hende på mv@infoba.dk.

Hvis du vil søge stillingen, skal du sende din ansøgning og CV til job@infoba.dk senest 23. februar 2020.

Vi kalder løbende ind til jobsamtaler.

+45 27 88 90 60

MVC UDVIKLER – FRA DATABASE TIL JQUERY

 

Er SQL, MVC C#, jQuery en del af dit daglige ordforråd? Vil du udvikle state-of-the-art softwareløsninger? Og er du en holdspiller?

For nogle er det ordinære fint. Vi har det bedst med det ekstraordinære. Derfor søger vi en dygtig og engageret webudvikler til at udvikle segmentets mest unikke, smukke og innovative softwareløsninger sammen med os.

 

HVEM ER VI?

Vi udvikler digitale redskaber til forvaltninger, ledere af institutioner og pædagoger. Med redskaberne får pædagogerne mere tid til nærvær, så alle børn trives og lærer igennem leg. Vi har stor succes med at udvikle segmentets mest unikke og innovative softwareløsninger. Derfor er vi i kraftig vækst og har brug for en som dig.

 

HVEM ER DU?

Du har for eksempel en videregående teknisk uddannelse som ingeniør eller datamatiker, men det kan også være noget helt tredje. Din erfaring er vigtigere for os end din uddannelse.

Vi regner med, at du:

• Har professionel erfaring med SQL, MVC C#, CSS og jQuery

• Har erfaring med VB.NET, JavaScript, Scrum og DevOps vil være et ekstra plus

• Forstår hele processen, fra databasedesign, optimering af queries, til strukturering i MVC, og præsentation med CSS og jQuery.

Du bliver en del af et dedikeret team med bl.a. Scrum Master, udviklere, testere, designer og tekstforfatter. Vi lægger vægt på, at du som person er:

• Professionel og kvalitetsbevidst

• Engageret med et godt humør og et højt drive

• God til at arbejde selvstændigt såvel som i et team

 

HVAD BESTÅR JOBBET AF?

Du vil primært arbejde med Visual Studio, DevOps og SCRUM.

Tempoet er højt, og udviklingen foregår i et agilt miljø. Derfor får du stor indflydelse og meget ansvar. Vi tilbyder dig også:

• Faglige udfordringer i et professionelt team med store ambitioner

• ”Mødefri Udviklingsdage” fra tirsdag til torsdag, hvor du kan fokusere på din kode uden at skulle til møder

• Samarbejde med kommuner som sætter den pædagogiske dagsorden

• Et sjovt arbejdsmiljø, hvor det sociale også vægtes højt.

 

YDERLIGERE INFORMATION

Løn: Efter kvalifikationer

Tiltrædelse: 1. april 2020

Domicil: Søborg

ANSØGNING

Er du interesseret i jobbet og vil vide mere? Så er du velkommen til at ringe til produktchef Torben Væring på 26240616 eller sende en mail til ham på tv@infoba.dk.

Hvis du vil søge stillingen, skal du sende din ansøgning og CV til job@infoba.dk senest 23. februar 2020.

Vi kalder løbende ind til jobsamtaler.

+45 26 24 06 16

Er du den, vi mangler?

For os spiller din baggrund en mindre rolle. Det betyder heller ikke det store, om du er nyuddannet eller erfaren. Hvis du kan og har dét, vi efterspørger, kan vi måske blive et godt match. Hør mere fra Maria Væring.

+45 27 88 90 60

mv@infoba.dk

Skal vi tage en kop kaffe?

Vi er altid på udkig efter de skarpeste hjerner og sødeste mennesker. Er det dig? Hvis du er interesseret, er du velkommen til at kontakte Maria Væring.

+45 27 88 90 60