Vi elsker at skabe meningsfyldte og relevante løsninger, som både er intuitive at bruge og æstetiske at se på. Og vi er konstant drevet af lysten til at gøre pædagogernes og forvaltningens arbejde nemmere og bedre, så de kan give børn de bedste muligheder for at lære gennem leg.

Vil du være med?

Udvikling, pædagogik, kodning, design, salg og support. Vi er et team af meget forskellige mennesker, der er gode til at arbejde sammen. Vi lever med respekt for hinanden og frihed under ansvar. Fra dag ét vil du opleve, at vi gør en dyd ud af, at INFOBA er et rart sted at være.

Den første tid

Hos os møder du ikke en receptionist. Til gengæld tager enten Maria eller Torben Væring godt imod dig den første dag.

De efterfølgende uger lærer vi dig alt det, du ikke vidste, du havde brug for at vide, men som du senere hen vil prise dig lykkelig for, at du lærte. Koden til alarmen, for eksempel.

Vi sørger også for, at du kommer godt i gang skridt for skridt, så du efterhånden kan brede alle dine talenter ud. Nogle tager lidt længere tid om at få nye rutiner ind under huden, andre har billedligt talt lidt flere RAM på harddisken. Det er umuligt at vide på forhånd.

Er du den, vi mangler?

For os spiller din baggrund en mindre rolle. Det betyder heller ikke det store, om du er nyuddannet eller erfaren. Hvis du kan og har dét, vi efterspørger, kan vi måske blive et godt match. Hør mere fra Maria Væring.

+45 27 88 90 60

mv@infoba.dk

Skal vi tage en kop kaffe?

Vi er altid på udkig efter de skarpeste hjerner og sødeste mennesker. Er det dig? Hvis du er interesseret, er du velkommen til at kontakte Maria Væring.

+45 27 88 90 60