Hør vores historie og få en fornemmelse af hvem, vi er.

Det hele begyndte dengang …

… Gustav gik i vuggestue og var ét år gammel. Torben Væring kom for at hente ham. Dér på opslagstavlen hang et billede af hans søn, glad og i fuld leg.

Desværre havde personalet ikke tid til at give ham og andre forældre kopier af de mange billeder, de tog af børnene. Så Torben Væring tænkte, at med en digital løsning kunne pædagogerne nemt dele billeder af børnene med forældrene.

I en kælder i Gladsaxe begyndte han og hans hustru Maria at udvikle drømmen om digitale løsninger til skoler og institutioner. Løsninger, der gjorde personalets hverdag nemmere, så de fik mere tid og nærvær med børnene.

Hvad begyndte som én løsning til ét behov, er i dag vokset til en landsdækkende it-virksomhed. Vores løsninger tager udgangspunkt i personalets hverdag, kommunikation og pædagogik, og vi udvikler kun i tæt samarbejde med kunder og brugere.

Altid med ét mål for øje: At pædagoger, lærere og forvaltninger får et nemmere og bedre liv, der giver tid og rum til nærvær, så alle børn får mulighed for at lære gennem leg.

Ikke to er ens

Nogle knækker koder, andre regner budgetter ud. Nogle var med fra starten i kælderen i Gladsaxe, andre er kommet til henad vejen. Nogle er på fuld tid, andre halv. Vi lyser alle op, når Susanne meddeler, at frokosten er klar.

LÆS MERE