Leg. Løb. Latter. Skærp blikket for alle børns ressourcer

Med Alle Med får du overblik og sikkerhed for, at alle børn er med fra A til Å.

Fra trivsel, motorik og socioemotionel udvikling til leg og sprog – Alle Med favner det hele.

Rundt om hele barnet

Ressourcerne kan hurtigt få ben at gå på, hvis et barn har brug for ekstra hjælp. Med én samlet, digital løsning, der hjælper jer med at se på et barns udvikling, lige fra sprog, motorik, socialt til helt almindelige hverdagsaktiviteter, kan I inddrage andre faggrupper, når det er relevant og mest hensigtsmæssigt. I kan se iagttagelser på baggrund af:

 • Trivsel
 • Sprog
 • Leg
 • Sansning
 • Motorik
 • Hverdagsaktiviteter

Udbytte

Hej forvaltning

Få et systematisk, helhedsorienteret og visuelt billede af hvor mange børn, der måske skal have en ekstra hånd

Alle Med er den digitale udgave af det populære papirskema, pædagoger kender. Det fungerer som et digitalt hjul, hvor I systematisk indsamler data om læringen i kommunens dagtilbud.

Pædagogerne observerer barnet i for eksempel to uger. De udfylder løbende det digitale skema og skriver deres betragtninger ned.

Hvert observationspunkt er udviklet på baggrund af praksis i dagtilbud, relevant teori og forskning.

Resultaterne formidles visuelt i cirklen, der viser barnets udvikling i forhold til sin alder. Der er også korte og overordnede forslag til forskellige indsatser og aktiviteter.

Udbytte

Hej institutionsleder

Få tid til at se hvert barn som det er. Med Alle Med får du  et systematisk billede af, hvad hvert barn mestrer, og hvor der måske er behov for en ekstra hånd.

Hvordan arbejder lille Sofia og William sammen om at bygge hulen færdig? Tør Tanja på knap et år lade en pædagog trøste sig? Kan fire-årige Tue lægge puslespil?

Allerede i dag observerer I alle børnenes udvikling. Skift papir og blyant ud med en digital udgave af det populære skema Alle Med fra Special-pædagogisk forlag.

Plot observationerne ind i et cirkelskema afhængig af, om barnet ”kan ikke/gør ikke”, ”kan/gør delvist” eller ”kan/gør”, fordelt på forskellige alderstrin og områder.

De digitale skemaer bliver aldrig væk, og du glemmer aldrig et barn, fordi du løbende får en reminder om at registrere observationerne på alle børn.

Fakta

Fordele for forvaltningen

 • Datainformeret ledelse
 • Bygger på anerkendte standarder for målekvalitet
 • Sikker opbevaring af data

Fordele for institutionslederen

 • Holistisk overblik over hvert barns kompetencer
 • Nemmere planlægning af læringsforløb
 • Godt udgangspunkt til forældresamtaler

Kontakt

Brug dit hjerte som telefon. Eller udfyld felterne her, så vender vi fluks tilbage, med vores syn på værdier og struktureringer der understøtter pædagogisk nærvær og mødeøjeblikket. Børnesyn og læringssyn.

Maria Vittov Schønemann

Salgschef

+45 29 89 00 60

mvs@infoba.dk

Jeg holder af at flytte mennesker

Allerede som ung fandt Maria Vittov Schønemann magien i at motivere andre mennesker. Som tidligere elitegymnast trænede hun i en årrække børn på et konkurrencehold. Som voksen har hun en lang karriere som salgschef i it-virksomheder bag sig.

”Det er dét, mit arbejde går ud på: Jeg flytter mennesker mentalt fra ét sted til et andet. Og i den proces tilføjer jeg digitale værktøjer og løsninger, der giver de mennesker værdi”, siger hun.

”Vi har et supergodt samarbejde med INFOBA. Jeg møder stor velvillighed og forståelse for vores praksis. INFOBA er med til at hjælpe pædagogikken på vej, så vi kan blive endnu bedre til det arbejde, vi skal. Og sådan skal det være.”

Henrik Boman / områdeleder i Gladsaxe kommune

Ja tak, jeg ønsker at booke en demo

Udfyld dine kontaktoplysninger, og vi vil komme tilbage til dig med forslag til tid til et møde.

 • Ved at registrere dig bekræfter du, at du accepterer lagring og behandling af dine personlige data af INFOBA som beskrevet i fortrolighedspolitikken.

Relateret

Find lignende løsninger

Børn i skov, matematisk opmærksomhed

Mio

Mio Min Matematik. Mål børnenes matematiske opmærksomhed

Værktøj: Får jeres børn et solidt sprogligt fundament?

Tras

Gå på opdagelse i børnenes sprog

Børn leger, TrasMo

TrasMo

Styrker børnenes motorik