Leg. Løb. Latter. Skærp blikket for alle børns ressourcer

Med Alle Med får du overblik og sikkerhed for, at alle børn er med fra A til Å.

Fra trivsel, motorik og socioemotionel udvikling til leg og sprog – Alle Med favner det hele.

Rundt om hele barnet

Ressourcerne kan hurtigt få ben at gå på, hvis et barn har brug for ekstra hjælp. Med én samlet, digital løsning, der hjælper jer med at se på et barns udvikling, lige fra sprog, motorik, socialt til helt almindelige hverdagsaktiviteter, kan I inddrage andre faggrupper, når det er relevant og mest hensigtsmæssigt. I kan se iagttagelser på baggrund af:

 • Trivsel
 • Sprog
 • Leg
 • Sansning
 • Motorik
 • Hverdagsaktiviteter
alle med

Download e-bogen: "Pædagogiske måleredskaber"

Denne e-bog er skrevet til dig, der brænder for børn. Dig der arbejder for, at vores børn kan gå i så gode dagtilbud som muligt, så de trives, lærer, udvikler sig og dannes, mens de tager deres første, vaklende skridt i livet.

Udbytte

Hej forvaltning

Få et systematisk, helhedsorienteret og visuelt billede af hvor mange børn, der har brug for ekstra hjælp.

Alle Med er den digitale udgave af det populære papirskema, pædagoger kender. Det fungerer som et digitalt hjul, hvor I systematisk indsamler data om læringen i kommunens dagtilbud.

Pædagogerne observerer barnet i for eksempel to uger. De udfylder løbende det digitale skema og skriver deres betragtninger ned.

Hvert observationspunkt er udviklet på baggrund af praksis i dagtilbud, relevant teori og forskning.

Resultaterne formidles visuelt i cirklen, der viser barnets udvikling i forhold til sin alder. Der er også korte og overordnede forslag til forskellige indsatser og aktiviteter.

Udbytte

Hej institutionsleder

Med Alle Med får du  et systematisk billede af, hvad hvert barn mestrer, og hvor du med fordel kan bruge mere tid.

Hvordan arbejder lille Sofia og William sammen om at bygge hulen færdig? Tør Tanja på knap et år lade en pædagog trøste sig? Kan fire-årige Tue lægge puslespil?

Allerede i dag observerer I alle børnenes udvikling. Skift papir og blyant ud med en digital udgave af det populære skema Alle Med fra Special-pædagogisk forlag.

Plot observationerne ind i et cirkelskema afhængig af, om barnet ”kan ikke/gør ikke”, ”kan/gør delvist” eller ”kan/gør”, fordelt på forskellige alderstrin og områder.

De digitale skemaer bliver aldrig væk, og du glemmer aldrig et barn, fordi du løbende får en reminder om at registrere observationerne på alle børn.

Fakta

Fordele for forvaltningen

 • Datainformeret ledelse
 • Bygger på anerkendte standarder for målekvalitet
 • Sikker opbevaring af data

Fordele for institutionslederen

 • Holistisk overblik over hvert barns kompetencer
 • Nemmere planlægning af læringsforløb
 • Godt udgangspunkt til forældresamtaler

Kontakt

Brug dit hjerte som telefon. Eller udfyld felterne her, så vender vi fluks tilbage.

Pia Bech Knudsen

CUSTOMER SUCCES ANSVARLIG

+45 29 89 00 60

pia@infoba.dk

Jeg holder af at skabe relationer

Stående i midten af London, med en solcelleradio i hånden, lærte Pia at sælge. Derfra tog karrieren form indenfor jura. Men glæden ved salg og kunderelationer hang ved. Senest har Pia brilleret med afsætning og implementering af digitale læremidler til grundskolen. Nu har Pias røde tråd ført hende til Gladsaxe.

Pia har fingeren på den kommunale puls og kender sine lus på kommunegangene. Hun er detaljeorienteret og foretrækker systematik og orden i alt hun foretager sig, lige fra serven på tennisbanen til kundedialogen fra kontorstolen. Som kunde hos INFOBA er du i trygge hænder hos Pia.

”Vi har et supergodt samarbejde med INFOBA. Jeg møder stor velvillighed og forståelse for vores praksis. INFOBA er med til at hjælpe pædagogikken på vej, så vi kan blive endnu bedre til det arbejde, vi skal. Og sådan skal det være.”

Henrik Boman / områdeleder i Gladsaxe kommune

Ja tak, jeg ønsker at booke en demo

Udfyld dine kontaktoplysninger, og vi vil komme tilbage til dig med forslag til tid til et møde.

 • Når du registrere dig, er du gjort bekendt med, at vi alene behandler de personoplysninger, som du har givet os, til at håndtere din/jeres henvendelse, herunder afholdelse af demoer og eventuelt senere aftaleindgåelse. Vi sletter de modtagne personoplysninger løbende, når vi ikke længere behøver dem til at opfylde det førnævnte formål de er indsamlet til.

Relateret

Find lignende løsninger

matematisk opmærksomhed

Mio

Mio Min Matematik. Mål børnenes matematiske opmærksomhed

Tras

TRAS

Gå på opdagelse i børnenes sprog

TrasMo

TrasMo

Styrker børnenes motorik