Vi har vidt forskellige opgaver. Du kan finde os hver især nedenunder. Sammen er vi INFOBA.

Maria Væring

Adm. direktør

+45 27 88 90 60

mv@infoba.dk

Det er super fedt at bygge noget op

Det var i køkkenet hos sin farfar, at Maria Væring første gang fik foden under eget bord. Hun linede havregryn, rosiner og sukker op. Farfaren legede kunden, der købte ind. Maria Væring lagde til og trak fra. Og fik lov til at beholde overskuddet. Regneglæden blev først til en cand.merc.mat. med speciale i statistik. Og med tiden blev købmandskabet til INFOBA:

”Siden jeg var lille pige, vidste jeg, at jeg ville have min egen virksomhed. Jeg synes, det er super fedt at skabe arbejdspladser og give folk et meningsfuldt arbejde.”

Torben Væring

Produktchef

+45 26 24 06 16

Vi kan udrette så meget med it

Måske det hele begyndte, da Torben Væring prøvede faget elektronik i 7. klasse. Måske det var, da han blev ingeniør. Eller da han for over ti år siden fik en idé til et digitalt redskab til sin søns daginstitution, så  pædagogernes hverdag blev nemmere. I dag er den digitale legekasse fuld af løsninger.

”Det, man kan udrette med it, det er helt vildt. Jeg elsker, når en kommune eller institution prøver vores løsninger og siger: ’Hold op, hvor er det smart!’ Det kan jeg leve længe på.”

Maria Vittov Schønemann

Salgschef

+45 29 89 00 60

mvs@infoba.dk

Jeg holder af at flytte mennesker

Allerede som ung fandt Maria Vittov Schønemann magien i at motivere andre mennesker. Som tidligere elitegymnast trænede hun i en årrække børn på et konkurrencehold. Som voksen har hun en lang karriere som salgschef i it-virksomheder bag sig.

”Det er dét, mit arbejde går ud på: Jeg flytter mennesker mentalt fra ét sted til et andet. Og i den proces tilføjer jeg digitale værktøjer og løsninger, der giver de mennesker værdi”, siger hun.

Philip Dahlberg

Supporter

+45 78 76 66 79

Når jeg opdager en fejl, bliver den rettet

Har du glemt dit log-in? Giver processen dig dybe rynker i panden, så du ringer til supporten? Så er der en vis sandsynlighed for, at du kommer til at tale med Philip Dahlberg. Han elsker it. Logiske kredsløb, servere – alt det, it kan bruges til. Som uddannet it-supporter bruger han også sin fritid på it.

”IT gør alting nemmere. Så længe, det virker. Derfor sætter jeg stor pris på, at hos INFOBA kan jeg gå ind til udviklerne, hvis jeg opdager en fejl. De er interesserede i at løse problemet, så det bliver bedre”.

Irina Stoynova

Softwareudvikler

ivs@infoba.dk

Det er vigtigt, at mit arbejde giver mening

Når neuronerne i Irina Stoynovas hjerne fyrer afsted, har de fokus på den kode, der tryller éttaller og nuller om til INFOBAs digitale redskaber. Som ni-årig fik Irina Stoynova sin første computer. Siden læste hun matematik og fysik. I dag har hun en kandidatgrad i Digital Media Engineering.

”Jeg tror på, at teknologi kan forandre verden til det bedre. Det er vigtigt for mig, at mit arbejde giver mening. At jeg rent faktisk hjælper nogen med det, jeg laver og gør verden til et bedre sted”.

Jesper Stouenberg

Lead Developer

jesper@infoba.dk

Jeg kan godt lide at bygge noget, folk bruger

SQL. Javascript. SVG. C#. Det lyder som volapyk. Men for Jesper Stouenborg er det de kodesprog, han jonglerer med, og som bliver til digitale redskaber. Jesper Stouenborg er gift med en pædagog og blandt andet skaberen af de dynamiske skemaer, som pædagoger bruger til observere og vurdere børnenes kunnen.

”Jeg kan godt lide at bygge noget, folk bruger. Hos INFOBA får jeg utrolig meget frihed under ansvar og indflydelse på det, vi laver”.

Alice Byrholt

Underviser og supporter

+45 78 76 66 79

alice@infoba.dk

Hos INFOBA får kunderne altid god service

Når du har brug for undervisning i INFOBAs løsninger, er Alice Byrholt en af de personer, du vil møde. Hun har stort set hele sit arbejdsliv arbejdet med kundeservice, herunder med it-løsninger til landets kommuner.

”Vi har virkelig gode, pædagogiske redskaber, som kan gøre en stor forskel for institutionerne. Det er vigtigt, de bliver udbredt og brugt. Så dét, jeg brænder allermest for er, at kunderne føler, de bliver hørt, set og forstået, og at de ved, alt hos INFOBA får de altid god service”.

Lise Petersen

Pædagogisk konsulent, Cand.it

+45 78 76 66 79

Jeg taler pædagogernes sprog

Først uddannede hun sig til pædagog. Derpå arbejdede hun ti år som pædagog og elskede sit arbejde. Hun var den, der interesserede sig mest for intra, it og anden teknologi. Så da hjernen kaldte på flere udfordringer, besluttede Lise Petersen sig for at læse videre. I dag er hun cand.it.

”Jeg forstår og kan tale pædagogernes sprog, så vi kan omsætte det til noget, de kan bruge”, siger hun.

Emilie Gruber

Kvalitet- og Sikkerhedsmanager

+45 78 76 66 79

Her er en enorm respekt for kompetencer

Emilie Gruber sikrer, at dine ønsker og krav kommer korrekt videre til softwareudvikler og designer. Og at løsningen også lever op til kravene, når den er færdig. Hendes kandidatgrad i molekylær biomedicin førte først til bl.a. medicinalselskaberne Novo Nordisk inden, hun landede hos INFOBA.

”Jeg elsker virkelig at arbejde i et lille firma, hvor alle kender hinanden, og hvor vi arbejder sammen som et team. Her er en enorm respekt for hinandens kompetencer og dét særlige, hver person bidrager med”.

Susanne Jonassen

Husalf

susanne@infoba.dk

Jeg holder af at give folk en god pause 

Uden mad og drikke duer INFOBA-heltene ikke. Derfor sørger Susanne Jonassen hver dag for en god frokost til både kødspisere og vegetarer.

”Jeg kan godt li’ at gøre folk glade og give dem en god pause i en ellers travl arbejdsdag ved at sørge for, at de får noget god mad, nogle sjove salater, noget godt pålæg eller grøntsager i forskellige farver”, siger hun.

Hele sit arbejdsliv har hun arbejdet med madlavning; fra indkøb til madlavning i storkøkkener og lækre anretninger til møder. Når hun ikke sørger for frokost eller bager en kage, pusler hun om kontorets planter og tager hånd om praktiske opgaver

Nicklas Ethelberg

Softwareudvikler

nicklas@infoba.dk

En god blanding af nyt og velkendt

Som softwareudvikler holder Nicklas Ethelberg af at have fingrene nede i kodeudviklingen og se resultaterne af et stykke arbejde blive til et digitalt produkt. Oprindelig havde han en idé om at være elektriker – hvilket med årene blev til en professionsbachelor i softwareudvikling med speciale i webudvikling. Han er født og opvokset i Slagelse, hvor han stadig holder til – med mindre han er på vej nedad en bjergskråning på snowboard.

”Her hos INFOBA er der en god blanding af nyt og velkendt på mit område. Det passer mig godt”, siger han.

Matias Wulff

Service- og Risikomanager

matias@infoba.dk

Jeg er god til at se det, andre ikke ser

Matias Wulff er INFOBAS ‘tekniske hånd’, når det kommer til sikkerhed, GDPR og risikostyring. Sandsynlighedsberegninger, risikoanalyser, simulering og håndtering af nødsituationer – det er lige ham.

“Jeg er god til at se det, andre ikke ser”, siger han.

Matias Wulff tjekker løbende de forskellige løsningerne og GDPR.

“Det sikrer både optimal planlægning og opfølgning, men giver også fleksibilitet, hvis en kommune ændrer planer og strategi”.