Kom hele vejen rundt

God morgen sol, god morgen, analysesol
som skinner ned på bellis og viol.

Vi ved, hvor meget læringsmiljøet betyder for børnenes trivsel. En Analysesol kan skinne over et enkelt barn eller en gruppe børn, så strålerne rammer de udfordringer, der kan være.

Med Analysesol får I en allround analyse, hvor I kan bevare overblikket over de forskellige, opretholdende faktorer. Kender I den forskningsbaserede LP analysemodel, så kender I Analysesol.

Let at arbejde med

Den digitale løsning giver overblik og tager udgangspunkt i konkrete problemstillinger. I kan bruge det til at reflektere, analysere og evaluere.

Når jeres analyse er færdig, kan I hoppe hen i en SMTTE eller et andet planlægningsværktøj for at planlægge, dokumentere og evaluere på forløb og aktiviteter.

SMTTE

Udbytte

Hej forvaltning

Personlige oplysninger ligger mere sikkert i skyen end i skabet. I Analysesol kan I leve op til GDPR og gemme noter, forløb og billeder som dokumentation.

Kniber det for lille Willy eller Wilma at komme med i legen? Hvilke oplysninger bør gemmes, og hvilke smides ud? Med Analysesol får I ét sted, hvor pædagoger og medhjælpere kan gemme og dele oplysninger uden at gå på kompromis med reglerne og sikkerheden.

Udbytte

Hej institutionsleder

Fra ét barn til en gruppe af børn, projekt eller fokusområde. Brug Analysesol til at reflektere, analysere og evaluere jeres indsats.

Støvede ringbind, gule post-it, der flyver væk og magnettavler, der har mistet deres tiltrækningskraft. Med Analysesol kan I samle alt materiale ét sted og gøre det nemt at tilrettelægge en indsats for et barn, en gruppe børn eller et forløb sikre, at de bliver ført ud i livet, som I har planlagt.

Fakta

Fordele for forvaltningen

  • Bedre analyser af opretholdende faktorer
  • Dokumentation for aktiviteter
  • Sikker opbevaring af personfølsomme oplysninger

Fordele for institutionslederen

  • Hurtig kommunikation af indsatser
  • Alt relevant personale kan tilgå analyserne
  • Analyse af opretholdende faktorer

Kontakt

Brug dit hjerte som telefon. Eller udfyld felterne her, så vender vi fluks tilbage.

Caroline Corfitz Mather

MARKETING OG SALGSKONSULENT

+45 29 89 00 60

ccm@infoba.dk

Jeg bruger min viden om kommunikation

Fra Carolines plads lyder en hamren på tastaturet, når hun fuld af fart skaber farverige formuleringer, tryller gode idéer om til spændende kampagner og booker kundemøder, som INFOBAs salgs- og marketingskonsulent.  Caroline er nyligt udklækket fra Copenhagen Business School og brænder for at bruge hendes faglige viden om kommunikation og marketing i praksis. Hun kaster sig glædeligt over nye opgaver med Pippi attituden `Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg nok godt finde ud af´.
Caroline undgår helst at sidde stille. Derfor krydrer hun sine weekender med lidt pædagogisk arbejde, når hun underviser elever i ridning.

”Vi ville sikre høj kvalitet i det pædagogiske arbejde, og her får vi rigtig god hjælp i SMTTE-modellen fra INFOBA. På en enkel måde strukturerer SMTTE-modellen analyser og refleksioner, som er vigtige for os at fokusere på”

Jette Agerbo Maksten / tidligere specialpædagogisk konsulent i Norddjurs kommune

Ja tak, jeg ønsker at booke en demo

Udfyld dine kontaktoplysninger, og vi vil komme tilbage til dig med forslag til tid til et møde.

  • Når du registrere dig, er du gjort bekendt med, at vi alene behandler de personoplysninger, som du har givet os, til at håndtere din/jeres henvendelse, herunder afholdelse af demoer og eventuelt senere aftaleindgåelse. Vi sletter de modtagne personoplysninger løbende, når vi ikke længere behøver dem til at opfylde det førnævnte formål de er indsamlet til.

Relateret

Find lignende løsninger

Børnehave

SMTTE

Saml alle trådene omkring hvert barn

Børns trivsel

Trivsel

Skab bedre trivsel i daginstitutionerne

relationer i dagtilbud

Relationsanalyse

Bliv en del af flokken