Vi og afholder løbende arrangementer, kurser, seminarer og workshops for både fagfolk, kommuner og brugere.

Deltag i INFOBA’s arrangementer og bliv en del af et stærkt pædagogisk netværk, hvor fagfolk mødes og tilføjer hinanden ny viden.

På vores kurser, arrangementer og workshops kan du møde vores konsulenter, der drysser teoretiske og praktiske guldkorn ned over dig.

Hver måned

Webinar

Hvordan bidrager digital vagtplanlægning til kvalitet i dagtilbud? Det vil produktchef, Torben Væring, give sit bud på.

Leder du efter en digital vagtplan til din børnehave, dit område eller din kommune? Eller er du bare helt vild med at følge med i, hvad der rør sig på den teknologiske front? Så tilmeld dig til webinaret, Digital vagtplanlægning i dagtilbud.

Hver dag

Guldkorn fra alle os til alle jer

Sulten efter flere pædagogiske indsigter? Læs de mange spændende fortællinger om vores kunders rejse med INFOBAs digitale IT-løsninger. Dyk ned i pressemeddelelser og da mange artikler om pædagogik, leg og læring i børnehave, vuggestue og skole. Få stillet din sult for pædagogiske indsigter.

Hver dag

Pædagogisk vidensdeling

Er du pædagog, medhjælper eller på anden vis ansat i en daginstitution? Brænder du for pædagogik? Så vil du knus-elske INFOBAs Facebookside. På Facebook deler vi ugentligt spændende forskning, gode tips og tricks til din hverdag med småbørn og tager vigtige emner op til debat. Bliv en del af det pædagogiske netværk.

Hver dag

Pædagogisk netværk for fagfolk

INFOBA’s LinkedIn gruppe er til dig, der ønsker at blive en del af et stærkt pædagogisk netværk, hvor man mødes, videndeler, hjælper hinanden og opbygger værdifulde relationer. Gruppens formål er at sætte fokus på det gode fællesskab, udveksle erfaringer, lære hinanden bedre at kende, inspirere hinanden og hjælpe hinanden. Vi ses i et spændende og udviklende netværk, i en åben og tillidsfuld atmosfære.

Tilmeld dig gruppen, Pædagogisk netværk for fagfolk.

Hver dag

Inspiration til dit fagområde

Står der Digitaliseringskonsulent, Pædagogisk konsulent, Områdeleder eller Dagtilbudschef på dit navneskilt, er denne gruppe lige noget for dig. Hver uge deler INFOBA indsigter i kommende lovgivninger, det pædagogiske personales hverdag, spændende erfaringer, interviews og samarbejder i gruppen. Alt samen skræddersyet til du, der er ansat i kommunen. Klik her og følg os på LinkedIn.

”Vi har et supergodt samarbejde med INFOBA. Jeg møder stor velvillighed og forståelse for vores praksis. INFOBA er med til at hjælpe pædagogikken på vej, så vi kan blive endnu bedre til det arbejde, vi skal. Og sådan skal det være.”

Henrik Boman / områdeleder i Gladsaxe kommune

Ja tak, jeg ønsker at booke en demo

Udfyld dine kontaktoplysninger, og vi vil komme tilbage til dig med forslag til tid til et møde.

  • Når du registrere dig, er du gjort bekendt med, at vi alene behandler de personoplysninger, som du har givet os, til at håndtere din/jeres henvendelse, herunder afholdelse af demoer og eventuelt senere aftaleindgåelse. Vi sletter de modtagne personoplysninger løbende, når vi ikke længere behøver dem til at opfylde det førnævnte formål de er indsamlet til.