Vi afholder løbende arrangementer, kurser, seminarer og workshops for både fagfolk, kommuner og brugere.

Deltag i INFOBA’s arrangementer og bliv en del af et stærkt pædagogisk netværk, hvor fagfolk mødes og tilføjer hinanden ny viden.

På vores kurser, arrangementer og workshops kan du møde vores konsulenter, der drysser teoretiske og praktiske guldkorn ned over dig.

23. September 2020

Digitaliseringsmessen

Igen i år afholder KL Digitaliseringsmessen sammen med Borgerservice Danmark og KIT@. Den årligt tilbagevendende messe understøtter det fællesoffentlige mål om øget digital kommunikation, ved at sætte fokus på digitale løsninger og effektiviseringsmuligheder i kommunerne.Messen er platform for videndeling mellem leverandører, udviklere, chefer, ledere og medarbejdere i kommunerne. Læs mere om Digitaliseringsmessen her

26. Oktober 2020

Konference om læsning - på papir og digitalt

Hør hvordan vores digitale værktøj ’Læselog’ kan hjælpe blandt andet læsekonsulenter, læsevejledere og lærere med at understøtte og gennemføre processer til at opspore og udrede børn med særlige læsevanskeligheder. Og hør hvordan man gennem værktøjet kan tilrettelægge og gennemføre læseindsatser på individ og gruppeniveau. Er du nysgerrig?Så læs mere her

Hver dag

Pædagogisk netværk for fagfolk

INFOBA’s LinkedIn gruppe er til dig, der ønsker at blive en del af et stærkt pædagogisk netværk, hvor man mødes, videndeler, hjælper hinanden og opbygger værdifulde relationer. Gruppens formål er at sætte fokus på det gode fællesskab, udveksle erfaringer, lære hinanden bedre at kende, inspirere hinanden og hjælpe hinanden. Vi ses i et spændende og udviklende netværk, i en åben og tillidsfuld atmosfære.

Tilmeld dig her

16-17 marts 2022

Lærfest

I år kan vi findes på Lærfest i Bella Center i København. Her vil vi være tilstede på stand 350 med masser af viden og farverige digitale værktøjer til dagtilbudsområdet.På vores stand kan du få en snak og få lov at dimse med vores nyste værktøj, INFOBA Vagtplan, på både Ipad og computer.Læs mere om Lærfest 2022 her.

”Vi har et supergodt samarbejde med INFOBA. Jeg møder stor velvillighed og forståelse for vores praksis. INFOBA er med til at hjælpe pædagogikken på vej, så vi kan blive endnu bedre til det arbejde, vi skal. Og sådan skal det være.”

Henrik Boman / områdeleder i Gladsaxe kommune

Ja tak, jeg ønsker at booke en demo

Udfyld dine kontaktoplysninger, og vi vil komme tilbage til dig med forslag til tid til et møde.

  • Ved at registrere dig bekræfter du, at du accepterer lagring og behandling af dine personlige data af INFOBA som beskrevet i fortrolighedspolitikken.