Vi og afholder løbende arrangementer, kurser, seminarer og workshops for både fagfolk, kommuner og brugere.

Deltag i INFOBA’s arrangementer og bliv en del af et stærkt pædagogisk netværk, hvor fagfolk mødes og tilføjer hinanden ny viden.

På vores kurser, arrangementer og workshops kan du møde vores konsulenter, der drysser teoretiske og praktiske guldkorn ned over dig.

Hver dag

Pædagogisk netværk for fagfolk

INFOBA’s LinkedIn gruppe er til dig, der ønsker at blive en del af et stærkt pædagogisk netværk, hvor man mødes, videndeler, hjælper hinanden og opbygger værdifulde relationer. Gruppens formål er at sætte fokus på det gode fællesskab, udveksle erfaringer, lære hinanden bedre at kende, inspirere hinanden og hjælpe hinanden. Vi ses i et spændende og udviklende netværk, i en åben og tillidsfuld atmosfære.

Tilmeld dig her

16-17 marts 2022

Lærfest

I år kan vi findes på Lærfest i Bella Center i København. Her vil vi være tilstede på stand 350 med masser af viden og farverige digitale værktøjer til dagtilbudsområdet.På vores stand kan du få en snak og få lov at dimse med vores nyeste værktøj, INFOBA Vagtplan.Læs mere om Lærfest 2022 her.

16-17 maj 2022

Børn og Unge Topmødet 2022

Smut forbi stand 8b, få en snak og deltag i det velkendte marshmallow eksperiment. Kan du styre din lyst til at spise skumfidusen, eller har du en bom-stærk viljestyrke?Læs mere om KLs Børn og Unge Topmøde 2022 her.

31 maj 2022

Dagtilbudskonference

I år kan du støde ind i os på KLs dagtilbudskonference i Odense. Kom forbi vores stand og få en sludder om, hvordan vi kan hjælpe jer med at styrke kvaliteten i jeres dagtilbud ved at top tune jeres tilsyn.Læs mere om KLs Dagtilbudskonference 2022 her.

”Vi har et supergodt samarbejde med INFOBA. Jeg møder stor velvillighed og forståelse for vores praksis. INFOBA er med til at hjælpe pædagogikken på vej, så vi kan blive endnu bedre til det arbejde, vi skal. Og sådan skal det være.”

Henrik Boman / områdeleder i Gladsaxe kommune

Ja tak, jeg ønsker at booke en demo

Udfyld dine kontaktoplysninger, og vi vil komme tilbage til dig med forslag til tid til et møde.

  • Hold Ctrl (Windows) / Cmd (Mac) nede for at vælge flere produkter
  • Når du registrere dig, er du gjort bekendt med, at vi alene behandler de personoplysninger, som du har givet os, til at håndtere din/jeres henvendelse, herunder afholdelse af demoer og eventuelt senere aftaleindgåelse. Vi sletter de modtagne personoplysninger løbende, når vi ikke længere behøver dem til at opfylde det førnævnte formål de er indsamlet til.