Virkelig let vagtplanlægning til dig der er leder i en daginstitution

Vagtplan, arbejdsskema, planlægningsskema, arbejdsplan, kært barn har mange navne. Ligegyldigt hvad du omtaler det som, er vagtplanlægning i daginstitutioner et stort arbejde, der kræver en voldsom mængde tid for den pædagogiske leder. Kontortiden går fra arbejdet med børnene og det kan give udfordringer med bemanding.

Hvorfor få en digital vagtplan til din daginstitution?

Vagtplanlægger du som de fleste pædagogiske ledere i en daginstitution, laver du en grundplan i Excel og printer hver enkel uge ud. Ugeplanen hænger du i personalestuen.

Hver uge skriver dine medarbejdere deres timer ind på en fysisk timeseddel. Johannes var der måske 30 minutter længere i torsdags, fordi Malte blev hentet senere, og gik 2 timer tidligere i mandags, da hans egen datter var syg. Det noterer han sig og smider sedlen ind på dit kontor.

Så begynder næste projekt, som består i, at du taster Johannes timer ind i jeres online lønsystem.

Tænk, hvor meget tid du som dagtilbudsleder kan spare, hvis du via INFOBA Vagtplan kun skal bekymre dig om Johannes timer én gang.

Hvad er digital vagtplanlægning

Forstil dig et system, hvor du kan lave din arbejdsplan digitalt. Det er en digital arbejdsplan.

Forstil dig så en løsning, hvor både din grundplan, ugeplan, positioneringsskema og timeseddel ligger samlet og sågar kan tale sammen. Hvor du kan tilkalde vikarer, blive advaret om brud på arbejdstidsaftaler og påmindet om tillæg. Det er en INFOBAs digitale vagtplan.

Hvad er INFOBA Vagtplan?

INFOBA Vagtplan er et planlægningsskema, vi har udviklet for at gøre planlægning af arbejdstid, letter og hurtigere for den pædagogiske leder.

Vagtplanen er udviklet specifikt i samarbejde med pædagoger og kommuner i Danmark. IT-systemet er lavet til dagtilbud og tager højde for at alle daginstitutioner er forskellige. Derfor kan du tilpasse vagtplanen efter din børnehave eller vuggestues behov.

Vil du vide mere og digital vagtplanlægning i dagtilbud?

Læs mere om INFOBA Vagtplan og få en forsmag på INFOBAs digitale vagtplan.