Virkelig let vikardækning

Er Hanne sløj og har Hans barn syg? En dag med underbemanding er en dag med forhastet frokost, grædende børn og udmattede ansatte. En løsning på problemet er vikardækning.

Har du personaleansvaret i en børnehave eller vuggestue er du nok vant til at gribe telefonen og ringe til samtlige af dine vikarer for at finde den ene, der kan overtage Hannes vagt fra kl. 10 og Hans lukkevagt fra kl. 14. Det er et tidskrævende projekt. Hvad hvis der fandtes en hurtige løsning?

INFOBA Vagtplan giver dig en super smart funktion, Vikaranmodning.

Vil du også spare dyrebar tid?

Vikaranmodning er en del af INFOBA Vagtplan. Med INFOBAs vikarløsning kan du som daginstitutionsleder let tilkalde samtlige pædagogiske vikarer på én gang.

Tilkald vikarer så let som ingenting

Step 1: Gå til vikaranmodning i INFOBA Vagtplan

Step 2: Vælg tidsrummet for vagten og aktiviteten som vikaren skal overtage. Måske skal I på udflugt eller måske er det generel tid med børn, du har brug for en kløgtig vikar til.

Step 3: Vælg alle de vikarer, du ønsker at tilbyde vagten til. Er Sanne, Samir og Silas bedst til vuggestuebørnene, er det måske netop dem du vil tilkalde til middagsluren i dag. Du kan tilvælge og vælge vikarer fra på listen, lige som det passer dig. Er vikaren optaget af en anden vagt, vil du ikke kunne vælge ham eller hende i `vikaranmodning´.

Step 4: Ret i den automatisk oprettede SMS-besked og tryk på send.

Step 5: Alle vikarer, du har valgt på din liste, modtager en SMS med et link, hvorfra de kan takke ja til vagten i dit dagtilbud. Når Samir har trykket ok til vagten, er det ikke længere muligt for Sanne at tage den.

Step 6: Få en vel nomineret institution med glade børn og ansatte, der ikke skal arbejde over evne.

Vil du have en let løsning til vikardækning?

Læs mere om vikardækning i INFOBA Vagtplan. Er du mere til video frem for tekst? Få en smagsprøve på den digitale vagtplan eller kontakt os, for en uforpligtende demonstration af IT-systemets mange tidsbesparende funktioner.

INFOBA Vikardækning kan:

  • Se hvilke vikarer der er ledige
  • Spar tid på kommunikation ved at tilkalde alle vikarer via én SMS
  • Match vikaren ud fra de kompetencer du har brug for
  • Få overført vikarens vagt til din dagsplan i INFOBA Vagtplan
  • Udbetal automatisk løn til dine vikarer