Fortidens version af de populære papirskemaer som TRAS – Tidlig Registrering af Sprogudvikling – kan sagtens få et nyt liv i vores digitale tidsalder.

På webinaret ”Sådan giver du TRAS et digitalt liv” får du indsigt i, hvordan du kan øge barnets mulighed for deltagelse i sunde børnefællesskaber med sprogudvidede indsatser i alle aktiviteter. Så de kan udvikle og forbedre deres sprog over tid.

 

Praktisk info om webinaret

Webinaret henvender sig til det pædagogiske personale, der ønsker at få en hurtig og god gennemgang af den digitale version af observationsværktøjet TRAS.

 

På webinaret kommer vi omkring:

  • Hvordan du kan udfylde de digitale skemaer, hvor der i forvejen er opbygget fortrolighed med redskabernes opbygning.
  • Hvordan det øger sikkerheden for ensartet brug og følger kvaliteten i et dagtilbud over tid eller på tværs af dagtilbud i kommunen.
  • Specifik viden om tidlig og forbyggende indsatser, der gør dig klogere på sproglige kompetencer og udvikling.

Undervejs er der masser af mulighed for at stille spørgsmål eller lytte til de andre deltagere.

Det er gratis at deltage i webinaret.

Det tager 30 minutter.

Ja tak, jeg ønsker at deltage på webinaret - Sådan giver du TRAS et digitalt liv.

  • Når du registrere dig, er du gjort bekendt med, at vi alene behandler de personoplysninger, som du har givet os, til at håndtere din/jeres henvendelse, herunder afholdelse af demoer og eventuelt senere aftaleindgåelse. Vi sletter de modtagne personoplysninger løbende, når vi ikke længere behøver dem til at opfylde det førnævnte formål de er indsamlet til.

Vil I have jeres eget webinar?

Vi tilbyder løbende arrangementer, kurser, seminarer og workshops for både fagfolk, kommuner og brugere.

Hvis I er interesserede i at høre mere om muligheder om jeres eget webinar, så kan du kontakte Maria Vittov Schønemann på 29 89 00 60 eller mvs@infoba.dk. Maria fortæller også gerne om fordelene ved digitale redskaber, der organiserer arbejdet med leg og læring, observationer samt planlægning.