Kom hele vejen rundt om barnet

Med den anerkendte SMTTE-model og Analysesol kan I planlægge, dokumentere og evaluere jeres aktiviteter.

Alt bliver gemt ét sted, så det er nemt for personalet at dokumentere og finde frem. Analyseværktøjer giver jer en integreret og skræddersyet løsning, hvor I får alle forudsætninger og rammer på plads.

Let at arbejde med

Den digitale løsning tager udgangspunkt i konkrete problemstillinger. Og pædagogerne kan begynde hvor, de har lyst. De kan nemt bruge billeder som led i den pædagogiske dokumentation.

Bagefter kan de reflektere og evaluere. Mulighederne er mange, og de kan supplere med INFOBA Analysesol til brainstorm og analyse.

Få et pædagogisk redskab hvor I selv vælger, om I vil udarbejde SMTTE for

 • ét barn
 • en gruppe af børn
 • et projekt
 • et fokusområde.

Fordi den understøtter en systematisk og kontinuerlig tilgang til at arbejde med at videreudvikle den pædagogiske praksis i en konkret og praksisnær form.

Udbytte

Hej forvaltning

Undgå at en brainstorm ender som en storm i et glas vand. I INFOBA SMTTE og Analysesol kan I gemme noter, skriblerier og billeder som dokumentation. I kan planlægge forløb og aktiviteter og bagefter dokumentere og evaluere, om alt gik som planlagt

Fra idé til udført arbejde. Giv personalet mulighed for at lave en digital, gennemarbejdet plan for deres arbejde, hvad enten der er tale om ét barn, én stue, ét projekt eller institutionens fokusområder. Opsæt de mål, der er relevante for jeres institutioner og planlæg sjove aktiviteter.

Udbytte

Hej institutionsleder

Fra ét barn til en gruppe af børn, projekt eller fokusområde. Brug INFOBA SMTTE og Analysesol til at udvikle, implementere, evaluere og reflektere over jeres indsats på de pædagogiske læreplaner.

Støvede ringbind, gule post-it, der flyver væk og magnettavler, der har mistet deres tiltrækningskraft. Med INFOBA SMTTE og Analysesol kan I samle alt materiale ét sted og gøre det nemt at brainstorme, planlægge forløb og sikre, at de bliver ført ud i livet, som I har planlagt. Bagefter kan I bruge redskabet til at evaluere, om alt gik efter planen og reflektere, hvad der eventuelt skal være anderledes.

Fakta

Fordele for forvaltningen

 • Bedre planlægning af forløb
 • Dokumentation for aktiviteter
 • Evaluering af forløb

Fordele for institutionslederen

 • Upload billeder som dokumentation eller inspiration
 • Overblik og sammenhæng i forløb og aktiviteter
 • Refleksion og dialog

Kontakt

Brug dit hjerte som telefon. Eller udfyld felterne her, så vender vi fluks tilbage.

Maria Vittov Schønemann

Salgschef

+45 29 89 00 60

mvs@infoba.dk

Jeg holder af at flytte mennesker

Allerede som ung fandt Maria Vittov Schønemann magien i at motivere andre mennesker. Som tidligere elitegymnast trænede hun i en årrække børn på et konkurrencehold. Som voksen har hun en lang karriere som salgschef i it-virksomheder bag sig.

”Det er dét, mit arbejde går ud på: Jeg flytter mennesker mentalt fra ét sted til et andet. Og i den proces tilføjer jeg digitale værktøjer og løsninger, der giver de mennesker værdi”, siger hun.

”Vi ville sikre høj kvalitet i det pædagogiske arbejde, og her får vi rigtig god hjælp i SMTTE-modellen fra INFOBA. På en enkel måde strukturerer SMTTE-modellen analyser og refleksioner, som er vigtige for os at fokusere på”

Jette Agerbo Maksten / tidligere specialpædagogisk konsulent i Norddjurs kommune

Ja tak, jeg ønsker at booke en demo

Udfyld dine kontaktoplysninger, og vi vil komme tilbage til dig med forslag til tid til et møde.

 • Ved at registrere dig bekræfter du, at du accepterer lagring og behandling af dine personlige data af INFOBA som beskrevet i fortrolighedspolitikken.

Relateret

Find lignende løsninger

Børns trivsel - Sådan arbejder du med tidlig opsporing af trivsel.

Trivsel

Skab bedre trivsel i daginstitutionerne

Redskaber til udvikling af inkluderende læringsmiljø.

Inklusion og Læringsmiljø

Skab (hjerte)rum til alle børn

Skab den gode relation i dagtilbud

Relationsanalyse

Bliv en del af flokken