Kom hele vejen rundt om barnet

Med den anerkendte SMTTE-model og Analysesol kan I planlægge, dokumentere og evaluere jeres aktiviteter.

Alt bliver gemt ét sted, så det er nemt for personalet at dokumentere og finde frem. Analyseværktøjer giver jer en integreret og skræddersyet løsning, hvor I får alle forudsætninger og rammer på plads.

Let at arbejde med

Den digitale løsning tager udgangspunkt i konkrete problemstillinger. Og pædagogerne kan begynde hvor, de har lyst. De kan nemt bruge billeder som led i den pædagogiske dokumentation.

Bagefter kan de reflektere og evaluere. Mulighederne er mange, og de kan supplere med INFOBA Analysesol til brainstorm og analyse.

Få et redskab hvor I selv vælger, om I vil udarbejde SMTTE for

 • ét barn
 • en gruppe af børn
 • et projekt
 • et fokusområde.

Udbytte

Hej forvaltning

Undgå at en brainstorm ender som en storm i et glas vand. I INFOBA SMTTE og Analysesol kan I gemme noter, skriblerier og billeder som dokumentation. I kan planlægge forløb og aktiviteter og bagefter dokumentere og evaluere, om alt gik som planlagt

Fra idé til udført arbejde. Giv personalet mulighed for at lave en digital, gennemarbejdet plan for deres arbejde, hvad enten der er tale om ét barn, én stue, ét projekt eller institutionens fokusområder. Opsæt de mål, der er relevante for jeres institutioner og planlæg sjove aktiviteter.

Udbytte

Hej institutionsleder

Fra ét barn til en gruppe af børn, projekt eller fokusområde. Brug INFOBA SMTTE og Analysesol til at udvikle, implementere, evaluere og reflektere over jeres indsats på de pædagogiske læreplaner.

Støvede ringbind, gule post-it, der flyver væk og magnettavler, der har mistet deres tiltrækningskraft. Med INFOBA SMTTE og Analysesol kan I samle alt materiale ét sted og gøre det nemt at brainstorme, planlægge forløb og sikre, at de bliver ført ud i livet, som I har planlagt. Bagefter kan I bruge redskabet til at evaluere, om alt gik efter planen og reflektere, hvad der eventuelt skal være anderledes.

Fakta

Fordele for forvaltningen

 • Bedre planlægning af forløb
 • Dokumentation for aktiviteter
 • Evaluering af forløb

Fordele for institutionslederen

 • Upload billeder som dokumentation eller inspiration
 • Overblik og sammenhæng i forløb og aktiviteter
 • Refleksion og dialog

Kontakt

Brug dit hjerte som telefon. Eller udfyld felterne her, så vender vi fluks tilbage.

Torben Væring

Produktchef

+45 26 24 06 16

Vi kan udrette så meget med it

Måske det hele begyndte, da Torben Væring prøvede faget elektronik i 7. klasse. Måske det var, da han blev ingeniør. Eller da han for over ti år siden fik en idé til et digitalt redskab til sin søns daginstitution, så  pædagogernes hverdag blev nemmere. I dag er den digitale legekasse fuld af løsninger.

”Det, man kan udrette med it, det er helt vildt. Jeg elsker, når en kommune eller institution prøver vores løsninger og siger: ’Hold op, hvor er det smart!’ Det kan jeg leve længe på.”

”Vi ville sikre høj kvalitet i det pædagogiske arbejde, og her får vi rigtig god hjælp i SMTTE-modellen fra INFOBA. På en enkel måde strukturerer SMTTE-modellen analyser og refleksioner, som er vigtige for os at fokusere på”

Jette Agerbo Maksten / tidligere specialpædagogisk konsulent i Norddjurs kommune

Ja tak, jeg ønsker at booke en demo

Udfyld dine kontaktoplysninger, og vi vil komme tilbage til dig med forslag til tid til et møde.

 • Ved at registrere dig bekræfter du, at du accepterer lagring og behandling af dine personlige data af INFOBA som beskrevet i fortrolighedspolitikken.

Relateret

Find lignende løsninger

Børns trivsel - Sådan arbejder du med tidlig opsporing af trivsel.

Trivsel

Skab bedre trivsel i daginstitutionerne

Redskaber til udvikling af inkluderende læringsmiljø.

Inklusion og Læringsmiljø

Skab (hjerte)rum til alle børn

Skab den gode relation i dagtilbud

Relationsanalyse

Bliv en del af flokken