Fra ønsketænkning til it-løsning

25, 35 eller mere. Hvor mange timer bruger Timian i Børnehave Anemonen? Det har forældre, personale og forvaltning i Vejle Kommune fået fuldstændig styr på.

I 2022 indledte INFOBA og Vejle Kommune et samarbejde. Målet var gøre pædagoger og leder i stand til at løse opgaver både lettere og hurtigere.

Samarbejdet begyndte med et ’Ja tak’ til indkøb af INFOBA Vagtplan. Vagtplan blev hurtigt et hit blandt det pædagogiske personale og kort efter opstod et nyt, brændende ønske fra kommunens fagfolk.

Få tjek på børnenes tid

I Vejle kan småbørnsforældre vælge, hvor mange timer deres barn skal gå i dagtilbud. Det kalder kommunen for moduler.

Til at holde styr på de mindstes tid, drømte kommunen om et it-system: et system, som kan vise, hvor mange timer, hvert enkelt barn bruger i daginstitution. Efter samråd med forvaltningen, om knapper, ideer og smarte funktioner, gik vi i gang med at forme og farve en splinterny it-løsning til kommunens fagfolk.

Ikke længe efter projektet ’Modulordning’ var søsat, blev tydeligt, at Vejle Kommune er langt fra den eneste, som giver forældre mulighed for at vælge, hvor mange timer deres barn skal bruge i daginstitution. Både Silkeborg og Billund var med på ideen. Ønsket blev til ét stort, fælles udviklingssamarbejde og en brugervenlig løsning blev skabt.

Hvad kan INFOBA Modulordning?

INFOBA Modulordning samler alt du skal vide, om børnenes tid, ét sted.

Den digitale løsning giver forældre og personale et detaljeret overblik over det enkelte barns tid i daginstitutionen, holdt op imod den, af forældrene, valgte modulordning. Med et samlet overblik over hvert enkelt barns tid, er det let at spotte, om Tue og Tildes forældre skal justere deres valg af modulordning.

Modulordningen giver dig overblik over:

  • Hvilken modulordning hvert enkelt barn er tilknyttet
  • Hvor mange timer hvert barn har brugt i institutionen i perioden
  • Barnets nuværende og tidligere modulperioders forløb  
  • Timer i rest hos hvert enkelt barn
  • Barnets komme/gå tider

Forældre og personale får hurtig adgang til Modulordning gennem en widget i AULA og INFOBAs webside.

Hvor personalet kan se alle børn, har forældre selvfølgelig kun adgang til deres eget barns data.

Skal vi lege?

Drømmer du også om et system til at holde styr på børnenes tid? Eller leder du efter en anden digital løsning, der kan understøtte din kommune pædagogik? Lad os skabe dit drømmesystem i fællesskab. Kontakt os via formularen nedenfor og vender fluks tilbage.

Kontakt Salg