Læringsplatform blev et hit i Furesø Kommune

”Wauw, hvor er det blevet fedt!” Sådan lød reaktionerne fra pædagogerne, da de så den færdige version af den læringsplatform, de havde været med til at udvikle. Platformen syr de overordnede mål i den styrkede, pædagogiske læreplan sammen med det arbejde, pædagogerne udfører hver dag i institutionerne. Den fungerer som en skabelon, som medarbejdere bruger til at planlægge forløb og aktiviteter samt til at reflektere over og til at justere arbejdet med. Det betyder konkret, at når børnene i Vindsuset for eksempel er med til at vælge sange, kan pædagogerne dokumentere, hvordan aktiviteten bidrager til, at institutionen lever op til et mål om demokrati og medbestemmelse. 

Pædagogisk konsulent i Furesø kommune Stina Hendrup har været med til at kreere det digitale redskab sammen med pædagogisk personale og INFOBA. Hun siger:  

”Min erfaring fra mange tilsynsbesøg er, at pædagogerne ofte ikke får beskrevet, hvordan der er en sammenhæng mellem de politiske mål og de forløb og aktiviteter, de gennemfører med børnene. Det sker ofte, at de heller ikke får formidlet det til forældre. Den tydelige kobling kan læringsplatformen levere.” 

Om INFOBAs Læringsplatform 
Vores platform er udviklet i samarbejde med pædagoger og bygget fleksibelt op, så I nemt kan anvende den i det omfang og i den form, der passer til netop jeres mål og arbejde. Den passer naturligvis til Aula og spiller sammen med de andre widgets, I beslutter jer for at bruge. 

Derfor er en læringsplatform en god idé

En læringsplatform er mere sikker.

Den giver bedre overlevering og vidensdeling.

Ingen papirer eller skemaer bliver væk.

Den sparer tid.

Om INFOBAs Læringsplatform

Vores platform er udviklet i samarbejde med pædagoger og bygget fleksibelt op, så I

nemt kan anvende den i det omfang og i den form, der passer til netop jeres mål og arbejde. Den passer naturligvis til Aula og spiller sammen med de andre widgets, I beslutter jer for at bruge.

Kontakt Salg