Året der gik: INFOBAs juleevangelie

Det skete i de dage, at der udgik en befaling fra landets statsminister om at sende alle medarbejdere hjem, mens Danmark lukkede ned. Regeringen og sundhedsmyndighederne besluttede, at der skulle holdes folketælling i hele det danske land. Tallene viste, der var for mange smittede med den nye virus. 

Derfor drog alle medarbejdere til deres bolig, for at lade sig isolere. Her skulle de hver især knokle fra hjemmekontoret. Spisebordet blev inddraget til skrivebord fra kl. 8-16. Alt imens børnene, hunden og katten tonsede rundt i det nyindrettede kontormiljø og gjorde det til en udfordring at få arbejdsdagen til at glide let som vanligt. 

Efter et utal af Teamsmøder, mails og en utrolig mangel på hverdagssnak om, hvordan weekenden var gået, kom vi ud på den anden side – mere eller mindre trætte, lidt afhængigt af antallet af børn på hjemmekontoret. 

I vores andet hjem, kontoret i Gladsaxe, begyndte der så småt at komme liv. Og stille og roligt vendte hverdagen tilbage med fælles frokost, fredagskage og dynamiske møder i fysisk person. 

Til trods for hjemmearbejde, har vi knoklet. Der er blevet udviklet på nye som gamle værktøjer og nye produkter er kommet på de digitale hylder. 

Efter grænserne åbnede har INFOBA ikke kun begrænset sig til Danmark, men er så småt begyndt at kigge mod nabolandene efter nye samarbejdspartnere og markeder at erobre. Og møder er blevet holdt i både indland og udland. Nye medlemmer af INFOBA familien er kommet med om bord, nye kunder er kommet til og interessen for en digital vagtplansløsning til dagtilbudsområdet er eksploderet. 

Tilbage på dansk jord, må vi sande, at en corona-præget vinter står for døren. Derfor har alle i familien INFOBA endnu engang indrettet et midlertidigt kontor i privaten. Her vil vi igen konvertere til onlinemøder og skrive, udvikle og kode vores digitale værktøjer fra vores dagligstue, indtil vi igen kan møde på kontoret.

Tilbage er blot at sige, hav en herlig jul. Vi skrives ved igen i det nye år.

Glædelig jul og godt nytår
INFOBA