Sådan får du tjek på personaleplanlægning

Danmark skal være verdens bedste land at være barn i. Derfor er vi hos INFOBA meget glade over, at en ny lov om minimumsnormeringer er kommet på talebrættet.

De nye minimumsnormeringer betyder, at der skal være mindst en pædagog pr. tredje vuggestuebarn og en pædagog pr. sjette børnehavebarn. Det skal sikre, at der i de danske institutioner er nok pædagogisk uddannet personale, til at skabe et godt og trygt børneliv.

Omstillingen til en ny lov er ikke altid lutter lagkage, men kan derimod være tidskrævende og dyrt i lønkroner. Det behøver dog ikke være det.

INFOBA Vagtplan
INFOBA Vagtplan er en digital kalender. Den viser hvilket pædagogisk personale der er på arbejde i institutionen den enkelte dag. Vagtplanen kan også give dig nem kontakt til vikarer, som kan træde til, hvis nu Kasper eller Katinka selv har barn syg og ikke kan komme på arbejde. På den måde sikrer du, at I altid lever op til minimumsnormeringerne din institution.

Vagtplanen er nem at bruge og kan bruges på computeren på kontoret, men også på mobilen. Den synkroniserer nemlig helt automatisk til din Outlook kalender, så du kan tage den med dig ud i det fri og samtidig holde dig opdateret.

Vil du høre mere om INFOBA Vagtplan, så brug dit hjerte som telefon eller kontakt os i formularen nedenfor.

Kontakt Salg