Sådan får du tjek på personaleplanlægning

Danmark skal være verdens bedste land at være barn i. Derfor er vi hos INFOBA meget glade over, at en ny lov om minimumsnormeringer er kommet på tegnebrættet.

De nye minimumsnormeringer betyder, at der skal være mindst en pædagog pr. tredje vuggestuebarn og en pædagog pr. sjette børnehavebarn. Det skal sikre, at der i de danske institutioner er nok pædagogisk uddannet personale, til at skabe et godt og trygt børneliv.

Omstillingen til en ny lov er ikke altid lutter lagkage, men kan derimod være tidskrævende og dyrt i lønkroner. Det behøver dog ikke være det.

Den pædagogiske vagtplan

INFOBA Vagtplan er en digital kalender og planlægningsværktøj, der kan hjælpe dig til at få personalekabalen til at gå op.

Vagtplan kan hjælper dig med personaleplanlægning og vise dig, hvem der er på arbejde på blå og grøn stue den pågældende dag. Vagtplan hjælper dig desuden til at lave en grundplan, så Camilla og Carl får de rette antal timer. Og viser, hvilket pædagogisk personale der er på arbejde i institutionen den enkelte dag.

Vagtplan kan give dig nem kontakt til vikarer, som kan træde til, hvis nu Kasper eller Katinka selv har barn syg og ikke kan komme på arbejde. På den måde sikrer du, at I altid lever op til minimumsnormeringerne din institution.

Planlægningsløsningen er nem at bruge og kan bruges på computeren på kontoret, men også på mobilen. Vagtplan synkroniserer nemlig helt automatisk til din Outlook kalender, så du kan tage den med dig ud i det fri og samtidig holde dig opdateret.

Vil du høre mere om INFOBA Vagtplan, så brug dit hjerte som telefon eller kontakt os i formularen nedenfor.

Kontakt Salg