En to, en to, højre, venstre sutsko

Hvordan ved vi, om vi går til højre eller venstre, som vi havde planlagt? Det ved vi, fordi vi har et hjælpemiddel til at guide os på rette vej.

Den nye dagtilbudslov betyder, at du og dine kolleger skal arbejde efter den styrkede, pædagogiske læreplan.

Det betyder, at I skal beslutte og planlægge, hvordan I får den pædagogiske læreplan til at fungere i jeres institution eller kommune. I skal også overveje, hvordan jeres arbejde går og evaluere på jeres resultater.

Et måleredskab kan både hjælpe med at bedømme det enkelte barns udvikling og guide jer i den rigtige retning til at gøre jeres indsats endnu bedre.

At komme motoriske vanskeligheder i forkøbet
I gennemsnit har hvert tredje barn en eller flere motoriske vanskeligheder. Det er vigtigt, at der bliver taget hånd om det i en tidlig alder, så ikke det får konsekvenser for barnet.

Derfor har Køge kommune siden 2010 gjort det obligatorisk for institutionerne at arbejde målrettet og systematisk med de mindre børns motorik.

Det gør personalet ved at bruge TrasMo: Tidlig registrering af sansemotoriske færdigheder. Værktøjet sikrer overblik, sammenhæng og ensartet registrering af hvert barns udvikling af sansemotoriske færdigheder.

Bedre overblik og mere inklusion
Da INFOBA tilbød kommunen at få skemaet digitalt, slog de til. Med det digitale TrasMo åbnede nye muligheder sig.

Nu kan personalet nå at registrere og dokumentere tre børn på den tid, som de før brugte på ét barn. Det har givet pædagogerne mere tid til at bygge sandslotte i sandkassen med Sander og lege fangeleg med Fatima.

Et nyt måleredskab til jer?
Ønsker du dig også et digitalt TrasMo-skema, som hjælper med at danne overblik i dagligdagen? Brug kontaktformularen nedenfor, så vender vi straks tilbage til dig.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt Salg